Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Poszukuję osoby do odsprzedania/wykonania prostej mapki

mariobross256 - 7 Maj 2012, 10:39
Temat postu: Poszukuję osoby do odsprzedania/wykonania prostej mapki
Witam wszystkich. Poszukuję osoby która ma w posiadaniu, a jeżeli nie to byłaby chętna do wykonania prostej mapki obrazującej jakieś zjawisko. Piszę jakiejś ponieważ tematyka może być dowolna. Może to być mapa Polski, Europy, Świata (praktycznie jakiegokolwiek obszaru), wykonana w konwencji hmm np. mapy z Atlasu szkolnego. Sprawa polega na tym, aby na mapce zawrzeć kilka metod graficznych, np. metodę sygnaturową, metodę kartogramu, kartodiagramu albo zasięgów. Tak więc możliwości jest naprawdę sporo. Mapka musi być wykonana w formacie A4. W zamiarze miałem zrobić mapkę polski z jakimś zjawiskiem i doszedłem do wniosku że najlepiej by było aby ta mapka była w skali 1:4mln, ze względu na konieczność zrobienia małej ramki u brzegu strony.
Jeżeli na forum znajdzie się osoba która byłaby w stanie odsprzedać taką mapkę, lub jest w stanie ją wykonac to proszę o kontakt, dogadamy się co do ceny.

Mapkę zrobiłbym sam, ale w tym momencie mam zawał innych czynności i muszę poświęcić swój czas na inne rzeczy;)

takietam - 7 Maj 2012, 11:23

Podaj maila, bo przez pw nie mogę nic wysłać - wyskakuje komunikat:
"Ran into problems sending Mail. Response: 554 5.7.1 : Sender address rejected: Konto nieaktywne. "

mariobross256 - 7 Maj 2012, 11:32

mariobross256@poczta.onet.pl