Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Logo szkoly - Pilne

NeoV - 13 Maj 2012, 19:24
Temat postu: Logo szkoly - Pilne
Witam

Mam prosbe moglby ktos wykonac dla mnie logo szkoly, chodzi mi dokladnie o takie cos

Prosilbym o wykonanie tej pracy w corelu x6 (nie znam sie na tych wersjach i nie wiem czym sie roznia jesli nic nie przeszkadza moze byc starsza wersja)

Proszę wykonac dla mnie srodek pracy (najlepiej zdjecie Jana Pawla II) oraz napis Zespół Szkół im. Jana Pawła II . Bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje

restauro - 13 Maj 2012, 20:15

Trochę mały ten rysuneczek , chcesz lepszą jakość dostarcz lepszy muster.Ewentualnie można poprawić liternictwo ,dzisiaj nie mam czasu , jeśli nikt prędzej tego nie zrobi może jutro sie uda . PDF otwiera się we wszystkich wersjach .
NeoV - 13 Maj 2012, 21:38

Troche nie zrozumielismy sie, albo ja zle objasnilem

Ten obrazek dalem jako przyklad Chodzi mi o cos podobnego, poniewaz musze wykonac takak prace ale prosilbym o napisanie tylko Zespół szkoł im. Jana Pawła II bez tego w łazach

Cysorz - 14 Maj 2012, 00:06

Zrobiłbym to, ale nie cierpię ludzi którzy nie szanują języka ojczystego...
NeoV - 14 Maj 2012, 14:07

Dlaczego uwazasz ze nie szanuje jezyka ojczystego?
Cysorz - 14 Maj 2012, 17:10

Jeżeli udało Ci się napisać "Zespół" i "Pawła" dobrze, to znaczy że nie chciało Ci się reszty poprawnie napisać...
NeoV - 14 Maj 2012, 18:48

To byl straszny blad ... restauro wykonasz dla mnie ta prace bo potrzebna mi jest na jutro. Z gory dziekuje

PS: Prosze o napisanie Zespół Szkół im. Jana Pawła II w Ramsonowie (nazwa ma byc dowolna :) )

restauro - 15 Maj 2012, 08:11

Niestety na razie nie mam czasu .
juliakillme - 15 Maj 2012, 23:37

Mam pytanie...
Czy na tym forum nie wyświetlają się polskie znaki czy może NeoV ma niemiecką klawiaturę?

chezare - 16 Maj 2012, 00:12

Jaką niemiecką jak teraz wszystkie są chińskie.
Cysorz - 16 Maj 2012, 00:21

Nie, raczej z Neostrady - tam tak mają albo tAk T@m mAYom ;)