|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - Szukam rysunków wektorowych małych uśmiechniętych bobasów
Camelus - 19 Lipiec 2012, 17:20 Temat postu: Szukam rysunków wektorowych małych uśmiechniętych bobasów Witam pytanie jak w temacie, może ktoś posiada lub wie gdzie zakupić taką paczkę wektorów
Chodzi mi np o takie jakie są na aukcji poniżej
http://allegro.pl/naklejk...2490945783.html
maroQ - 21 Lipiec 2012, 09:38 Temat postu: Re: Szukam rysunków wektorowych małych uśmiechniętych bobasó
Camelus napisał/a: | Szukam rysunków wektorowych małych uśmiechniętych bobasów |
Napisz do tego allegrowicza, może będzie mógł sprzedać wektorową wersję.
Poza tym już sprawdzałem i trasowanie działa całkiem fajnie na tym obrazku tylko trzeba by pociąć obrazek na mniejsze części bo jak jest za dużo detali to Corel ogranicza obliczenia i nie wygląda to ładnie. Później trochę ręcznych poprawek i masz gotowe :)
Camelus - 29 Lipiec 2012, 08:09 Temat postu: Dobry pomysł Dziękuję za pomocną informacje :)
Cysorz - 29 Lipiec 2012, 17:15
Hmmm...
Jeżeli to czyjaś własność to jak się będzie nazywało ściągnięcie i strasowanie czyjejś pracy?
maroQ - 4 Sierpień 2012, 15:02
Malutki napisał/a: | Hmmm...
Jeżeli to czyjaś własność to jak się będzie nazywało ściągnięcie i strasowanie czyjejś pracy? |
Będzie się nazywało "ściągnięciem i strasowaniem czyjejś pracy".
LogoPedant - 4 Sierpień 2012, 16:18
maroQ napisał/a: | [...] dałem je im bez zrzekania się praw autorskich [...] |
Praw autorskich nie można się zrzec. To oczywista oczywistość.
Niech ten wyjątek z Twojej wypowiedzi będzie komentarzem do niej, bo jest stekiem bzdur. Najgorzej jak się komuś wydaje, że coś wie...
Cysorz - 4 Sierpień 2012, 22:00
maroQ napisał/a: | Malutki napisał/a: | Hmmm...
Jeżeli to czyjaś własność to jak się będzie nazywało ściągnięcie i strasowanie czyjejś pracy? |
Będzie się nazywało "ściągnięciem i strasowaniem czyjejś pracy". |
Z całym szacunkiem, ale dla mnie to zwykła, ordynarna KRADZIEŻ...
Camelus - 5 Sierpień 2012, 10:06
Zgadza się, dlatego pierw trzeba zapytac allegrowicza co i jak.... nikt nikomu nic nie ukradł ani od nikogo nie ściągał :)
LogoPedant - 5 Sierpień 2012, 11:20
maroQ, zmieniasz swoje wypowiedzi po komentarzach do nich. Żenujące... Szkoda, że nie zacytowałem Ciebie w całości.
Camelus - 5 Sierpień 2012, 17:30
Panowie ale po co kłótnia...nikt nikomu nic nie ukradł, a forum jest po to aby udzielać odpowiedzi oraz podpowiedzi... a do tego także nie wiemy czy allegrowicz którego obrazki podałem za przykład są jego autorstwem....
Ja napisałem że szukam np takich obrazków a a takich osób jest wiele co sprzedają takie postaci:):):)
Bez nerwów zimne piwko i oki:)
LogoPedant - 5 Sierpień 2012, 18:50
Camelus, to nie żadna kłótnia, tylko zwracanie uwagi na nonszalancki stosunek maroQ do czyjejś własności, jaką jest projekt graficzny, że o innych aspektach prawnych nie wspomnę...
maroQ usunął jeden ze swoich komentarzy, więc niewiele teraz można wywnioskować o całości, jakkolwiek jego pierwszy post, w zasadzie jest bardzo czytelny...
Camelus - 6 Sierpień 2012, 10:57
Zgadzam się nie należy kraść czyjejś pracy jest to jego własność.
Camelus - 6 Sierpień 2012, 17:46 Temat postu: ponawiam pytanie:) Jeśli ktoś ma możliwość gdzie mogę zakupić podobną paczkę w wektorach
|
|