Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Moje prace - telefonik + wyświetlacz

Olimp42 - 16 Czerwiec 2007, 13:54
Temat postu: telefonik + wyświetlacz
Witam tym razem dorobiłem wyświetlacz
Ktoś pytał po jaką cholerę ja to robię? hmmm dziwne pytanie ale postaram się odpowiedzieć
Chciałem sobie potrenować corela i tak od kreski do kreski zacząłem rysować i takie coś wyszło po drugie pokazać możliwości programu i że można w tym programie zrobić 3D i po trzecie bo lubię pracować w tym programie

pozdrawiam!!!

JarekDRAW - 16 Czerwiec 2007, 14:38

Witam, po raz kolejny może się powtórzę "REWELACJA "
Powiem więcej twój projekt wzbudził we mnie ambicje, do tworzenia właśnie takiej grafiki.
Niebawem postaram się, przedstawić własne mam nadzieję równie dobre prace..

Pozdrawiam

Asdef - 16 Czerwiec 2007, 15:19

JarekDraw napisał/a:
Witam, po raz kolejny może się powtórzę "REWELACJA "

Etam, ja też nie mogę rzecz nic innego jak „rewelacja” – bardzo dobry projekt :-)

aha... kolory sam robiłeś, czy z gotowych tex-r ;>

Olimp42 - 16 Czerwiec 2007, 16:30

Dzięki za dobre słowo właśnie też między innymi dlatego warto robić taką grafikę a ocena ludzi którzy siedzą w tym temacie jest dla mnie bardzo istotna bo doskonale zdajecie sobie sprawę ile pracy trzeba w to włożyć jeszcze raz dzięki.
Co do kolorów to różnie bywało ale głównie sam dobierałem na zasadzie prób
JarekDraw fajnie że moja praca wzbudziła w tobie ambicje do tworzenia takiej grafiki to jest jak uzależnienie i daje bardzo dużo satysfakcji sam zobaczysz. Będę ci kibicował i życzę dużo cierpliwości. pozdrawiam :)