|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - Projekt-ulotka DL
gogman - 18 Wrzesień 2012, 21:54 Temat postu: Projekt-ulotka DL Projekt ulotki dla szwagra :)
Ktoś chętny na zabezpieczenie fury?
pierog - 19 Wrzesień 2012, 15:38
podoba mi się :)
DzumA - 78 - 19 Wrzesień 2012, 19:47
nie chciałbym pracować w firmie, którą obsługuje Twój szwagier
pełna inwigilacja
ale ulotka bardzo fajna - zastanawiam się jakby wyglądała jedna zmiana - zamiast kropli wypunktujących dał znak logo
pozdrawiam
Struna - 19 Wrzesień 2012, 20:23
Mi się akurat te 'krople' podobają, bo jest to dodatkowy akcent, który kojarzy się z punktowaniem pozycji na mapie ;)
Co do usług wykonywanych przez tą firmę, to bardzo dobra sprawa, jak Ci pojazd ukradną ;) Ewentualnie jak masz flotę pojazdów, którymi jeżdżą pracownicy. Zawsze masz wgląd w to, co robią w czasie pracy ;)
gogman - 20 Wrzesień 2012, 11:47
Z tymi "kroplami" to właśnie był taki zamysł jako akcent kojarzący się z punktowaniem pozycji na mapie.
Co do inwigilacji to coś w tym jest... za to taki pracodawca będzie zapewne zadowolony z takiej usługi... towar na lewo nie będzie spuszczany :D
Co do usługi to byłem świadkiem jednej z opcji, jak to szwagier sms'em wyłączył mi silnik :)
Dzięki za opinie
takietam - 20 Wrzesień 2012, 16:55
Ulotka jak dla mnie fajna - czytelna, bez zbędnych fajerwerków, ładnie skomponowana.
|
|