Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Battlefield

klex - 30 Październik 2012, 13:58
Temat postu: Battlefield
Witam,
jestem chory na punkcie tej gry chciałbym miec logo w krzywych ale nie wiem czy sie da.
Stawiam browara dla tego kto to opanuje:)

klex - 31 Październik 2012, 21:10

Plik dice opanowałem ale z Battlefield nie potrafię ni hu hu.
Dice to prosty zabieg połączyłem liniami i mam

bidon184 - 1 Listopad 2012, 00:04

no te dice to fakt dośc proste,tym bardziej że czcionki są do tego darmowe, C i D to Square One a E to Unsteady Oversteer,ale ten napis to była zagrywka :-P ,trza było dwoch czcionek i do tego jeszcze modyfikować bo orginalna to za tania nie jest :lol: jedna to BF3 Logo lecz niestety A i 3 niepasuje,no a druga to Elbaris gdzie A i 3 trza było zmniejszyć no i leciutko zretuszować,tak mi wyszło :lol: ,pierwszy załącznik to podgląd moich wypocin :-P
klex - 1 Listopad 2012, 01:54

Dzieki wielkie daj adres wysle browara :P
moze łatwiej bedzie jak bedzie cały napis jednorodny tj taki jak góra napisów, łatwiej sie bedzie wyciągac literki, ale moze juz sobie poradze jakoś z tym

bidon184 - 1 Listopad 2012, 14:54

te kreski to osobne obiekty,więc wystarczy że je skasujesz,ogólnie to dziwny ten napis bo orginalnie to to jest taka czcionka czyli te A i 3 są inne
klex - 1 Listopad 2012, 16:57

a jak sie zwie ori font napisu Battlefield?? bo faktycznie masz racje ze ori logo ma inny font.
Bystre oko masz ;-)

bidon184 - 1 Listopad 2012, 19:04

znaczy to jest jakaś seria Compacta,ale jest czionka zrobiona przez usera specjalnie do tego logo możesz se pobrać z tąd psd plus czcionka http://zandog.deviantart....o-PSD-251379466 ale czcionka zawiera lekki błąd na 3(gorne ściezki są nie rowno)więc pozwoliłem sobie poprawić i wrzucić