Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Panowie pomocy :) baner

patrolvip2 - 11 Grudzień 2012, 09:41
Temat postu: Panowie pomocy :) baner
Witam serdecznie :)
Muszę wykonać na stronę internetową baner o takich wymiarach jak w załączniku i mi jakoś nie idzie. Mógł by ktoś to jakoś ładnie przerobić żeby nie straszyło? Może calkiem nowe... Do tego wszystkiego ta czcionka którą wstawiłem jest beznadziejna, tylko napis " oficjalna strona gminy obrazow" :mrgreen: Proszę o pomoc. Jestem w stanie zapłacić przelewem, tak skromnie na symboliczna flaszke :mrgreen:
pozdro

tegraf - 11 Grudzień 2012, 10:41

patrolvip2 napisał/a:
Panowie pomocy :) baner

I w ten prosty sposób odebrałeś połowie użytkowników tego forum ochotę na ewentualne zainteresowanie tematem. I ta flaszeczka... :-)

pcdamian - 11 Grudzień 2012, 10:59

W załączniku załącznik do poprawek, rozmieść sobie resztę jak Ci odpowiada, możesz jeszcze dodać więcej motywów świątecznych itp. ;)
patrolvip2 - 11 Grudzień 2012, 11:16

Fajne pcdamian :) Może ktoś ma pomysł na coś jaśniejszego? :) flaszka cały czas do rozdania :D
pcdamian - 11 Grudzień 2012, 11:20

Przecież wszystko masz w krzywych, jeśli chcesz zmienić kolorystykę zaznacz wybrany element i zmień np na niebieski czy zielony... Kwestia otwarta :)
patrolvip2 - 11 Grudzień 2012, 11:34

Dobra jeśli szef zaakceptuję flaszka leci :D jak coś daj dane do przelewu na nr gg 43963155 :D
pcdamian - 11 Grudzień 2012, 11:46

dzięki, nie pije alkoholu.
patrolvip2 - 11 Grudzień 2012, 12:44

Flaszka to tylko symbol, nie musisz pić :D ale ok, dzięki wielkie :)
gogman - 12 Grudzień 2012, 00:59

yyy... z chęcią flaszeczkę wezmę ja... bo coś ostatnio weny nie mam :lol: