|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Corel PHOTO-PAINT - Witam wszystkich forumowiczów
Radek - 8 Lipiec 2007, 16:23 Temat postu: Witam wszystkich forumowiczów od kilku lat użytkuję corela (głównie do obróbki zdjęć) ale dopiero dziś znalazłem to forum. Z radością więc zarejestrowałem się i chciałbym się tylko przywitać. Jako że "bawię się" głównie fotami więc najczęściej TU własnie będę zaglądał. Obejrzałem już kilka Waszych prac i ...... jestem pod wrażeniem. Wydawało mi sie że znam corela ale tu się chyba jeszcze duuużo nauczę a przy okazji podzielę swoimi pracami .
Asdef - 8 Lipiec 2007, 16:47
ja też głównie tu zaglądam... jest to mój ulubiony dział...
wracając do powitań... to wystarczyło dopisać do pierwszej lepszej odp...(dzi) na pytanie zakładanie nowego tematu nic nie daje...
ale witam jak by coś, jest SB - tam można się witac do woli ;)
Asdef - 8 Lipiec 2007, 16:47
ja też głównie tu zaglądam... jest to mój ulubiony dział...
wracając do powitań... to wystarczyło dopisać do pierwszej lepszej odp...(dzi) na pytanie zakładanie nowego tematu nic nie daje...
ale witam jak by coś, jest SB - tam można się witac do woli ;)
Radek - 10 Lipiec 2007, 21:44
mama mnie uczyła że jak do kogoś wchodzę to mam mówić DZIEŃ DOBRY. A co to jest SB - nie mam pojęcia Skoro zrobiłem bałagan w postach, to jako ADMIN po prostu go usuń i piątka na zgodę
roland - 11 Lipiec 2007, 08:11
Radek napisał/a: | A co to jest SB - nie mam pojęcia |
Ja też Cię witam. A SB to ShoutBox widoczny na samym dole strony głównej forum dla zalogowanych uczestników
|
|