|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - POSZUKUJĘ CZCIONKI
karuzela - 4 Luty 2013, 18:56 Temat postu: POSZUKUJĘ CZCIONKI tej zniszczonej :)
za pomoc z góry serdecznie dziękuję:)
bidon184 - 4 Luty 2013, 19:01
yy,nie rozumiem pytania,dla mnie to te wszystkie czcionki nadają się do zniszczenia konkretnie o jaką ci chodzi bo wiesz ja już szukałem czcionek z całego obrazu,ale nie doczekałem się odpowiedzi czy pasuje ,chociażby pierwszy z brzegu przykład,notabene do tej pory nie wiem czy dobrze zidentyfikowałem http://corel.wodip.opole....opic.php?t=6504
karuzela - 4 Luty 2013, 20:17
no chodzi mi o czcionkę z napisu '' 1964 Jesteśmy ze śląska....."
Ejj... w większości wypadków odpisuję a już na pewno jak nie odpowiem,to zaznaczę, że mi pomogłeś
co do przykładu to szczerze nie pamiętam, czy je odrysowałam, czy czcionki były idealnie dobrane
Jednakże, przyjęłam do wiadomości robić sprawozdania
bidon184 - 4 Luty 2013, 20:26
hehe, ,no bez przesady, ale skumałem teraz o co biega,
karuzela - 4 Luty 2013, 20:46
no to prawidłowo
więc może masz pojęcie nt tej czcionki?
ostatnio jakaś inną przerabiałam żeby w sposób podobny wyglądała,jednak wiadomo, mieć a nie mieć,to lepiej mieć :)
bidon184 - 4 Luty 2013, 21:43
hym,powiem tak,no przecież czcłowiek jest zawsze omylny,ale dal mnie to jest czcionka Bison,nie mam tej czcionki na kompe więc nie jestenm pewny ale tak 90% stawiał bym na nią,no nie wiem odpowiedz czy ta ci pasuje,
karuzela - 5 Luty 2013, 09:33
Niestety nie
Bison te przetarcia w formie linii ma znacznie więcej a ten napis ma tylko pionowe i poziome, fakt faktem sama poświęciłam mnóstwo czasu na szukanie tej czcionki aż śmiem wątpic w jej istnienie:D
Poszukam jeszcze chwilę,ale zostanie mi chyba odrysowanie
bidon184 - 5 Luty 2013, 14:21
faktycznie,dałem plame,i już się poprawiam ,ta czcionka to jest LinkinPark,przed chwileczką mnie natchnęło i rozjaśniło umysł więc nie musisz się męczyć i odrysowywać
karuzela - 5 Luty 2013, 20:02
ajjj a już odrysowałam :( ale będzie na przyszłość
wielkie dzięki :D
bidon184 - 5 Luty 2013, 20:13
no cóż,śpiesz się powoli,hehe,najważniejsze że jest gut
karuzela - 5 Luty 2013, 20:43
Jednak porownałam sobie moje wypociny do czcionki i jednak podmieniłam.
Efekt 100x lepszy
Cóż, jeszcze sie uczę
bidon184 - 5 Luty 2013, 21:13
heh,tylko nie rezygnuj,bo zostane sam,oj,to by było nie dobrze
|
|