| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - napis dwukolorowy
timeshift - 4 Marzec 2013, 16:14 Temat postu: napis dwukolorowy siemka
Jak zrobić napis dwukolorowy np: timeshift w corelu dzięki
Cysorz - 4 Marzec 2013, 17:09
Trzeba użyć dwóch kolorów :D
timeshift - 4 Marzec 2013, 17:14
proszę o opis tego jak można?
Cysorz - 4 Marzec 2013, 17:42
Nie ma sprawy, opiszę. Jak będę wiedział co opisać...
Dołącz coś przykładowego jak nie potrafisz tego opisać, np. takie coś:
timeshift - 4 Marzec 2013, 17:58
swój nick chce tak zrobić: timeshift ogólnie to sie dopiero ucze wiec opisałbyś co i jak ?
Cysorz - 4 Marzec 2013, 18:24
Chłopie, nie załamuj mnie. Jeżeli chcesz wiedzieć jak co drugą literę mieć w innym kolorze albo dół/górę inną to to napisz - skąd ja mam niby wiedzieć co Ty chcesz uzyskać?
s-p-i-n - 4 Marzec 2013, 18:40
@timeshift a Ty się uczysz 2-óch programów naraz? na dobrychprogramach ten sam temat tylko zapytanie o Gimpa
bidon184 - 4 Marzec 2013, 18:43
własnie o to samo chciałem zapytać
timeshift - 4 Marzec 2013, 18:43
patrze który jest lepszy. a umisz gimpa może?
bidon184 - 4 Marzec 2013, 18:45
,no wiesz,gimp a corel to tak jak ziemia a orbita oorta,weż se pobierz inscape to program pośredni i już,a jak już coś będziesz coś o wektorach wiedział zaporaszamy pononie,o tak powiem,myśle że dość grzecznie
restauro - 5 Marzec 2013, 12:30
| bidon184 napisał/a: | | jak już coś będziesz coś o wektorach wiedział zaporaszamy pononie, |
http://corel.wodip.opole.pl/
chezare - 5 Marzec 2013, 14:22
Ja już Timeshift odpowiednie linki wysłałem i obiecałem mu, co prawda tylko we własnym imieniu, że prześladowany na forum nie będzie. Albo się nauczy, albo da sobie spokój.
Napisałem też gdzieś tutaj, że się z takimi pytaniami spotkałem, były zadawane całkiem poważnie a ich autor naprawdę nie wiedział a wiedzieć chciał. Ja się na linczowanie nie zapisuję
tegraf - 5 Marzec 2013, 14:36
Zwłaszcza, że żadnego punktu regulaminu nie narusza. No, może ten troszeczkę "Zanim zadasz jakieś pytanie lub poruszysz jakiś wątek sprawdź czy już o tym ktoś nie pisał, czyli używaj funkcji Szukaj". Ale że Regulamin stary, to do wybaczenia.
A już Bidona ("jak już coś będziesz coś o wektorach wiedział zaporaszamy pononie") to kawał dnia. Jeno bez urazy, Bidon.
Cysorz - 11 Marzec 2013, 23:40
Na prośbę zamorano - proszę bardzo.
chezare - 12 Marzec 2013, 02:17
Muszę ze zwykłej przyzwoitości bronić Bidona.
W pewnego rodzaju krzywych, też Beziera, orientuje się znakomicie
|
|