Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Hyde Park - Konkurs Projektów Graficznych CorelDRAW

s-p-i-n - 11 Marzec 2013, 17:36
Temat postu: Konkurs Projektów Graficznych CorelDRAW
Międzynarodowy Konkurs Projektów Graficznych CorelDRAW 2013 jest jednym z największych konkursów organizowanych w tej branży! W tym roku uczestnicy zmierzą się w następujących kategoriach: reklama, moda, grafika na pojazdach, ilustracje i prace artystyczne oraz w zupełnie nowej kategorii przeznaczonej dla uczniów i studentów szybkie rysowanie. Konkurs jest szansą dla grafików oraz artystów różnych specjalności i o różnym doświadczeniu na zaprezentowanie prac na forum światowym oraz zdobycie wartościowych nagród.

+Do zdobycia nagrody o łącznej wartości 100 000 USD
+Zyskaj światowe uznanie dla Twojej pracy
+Zainspiruj się pracami użytkowników pakietu CorelDRAW z całego świata
+Poznaj zupełnie nowe funkcje pakietu CorelDRAW Graphics Suite X6

http://www.corel.com/core...p?pgid=14400015

bidon184 - 11 Marzec 2013, 22:08

nie no s-p-i-n co ty robisz spęd grafików,jak te owce maja iść bo corel ,ma dzien litosci dla zwierząt,hehe,no błagam :-) i jeszcze ten pan

no błagam ,co to ma być???? :roll:

Struna - 11 Marzec 2013, 22:29

Często mam problemy ze zrozumieniem Bidona i tak jest także tym razem, jednak teraz bardziej nie rozumiem jakim cudem w galerii Corela znalazły się niektóre grafiki :P No chyba, że były tam już za czasów Corela 7 ;)

Co do konkursu, to moim zdaniem ciekawy. Poza tym można skorzystać z trialowej, darmowej wersji X6, więc jak znajdę czas, to coś tam im podeślę ;) W końcu czas aż do końca czerwca. Oglądając zwycięskie, zeszłoroczne prace, myślę, że sporo ludzi z tego forum może mieć szanse :)

tegraf - 11 Marzec 2013, 23:53

Jakiś czas temu Corel prace z tych konkursów wydawał w postaci książki z dołączoną płytą z pracami. Jeszcze gdzieś u mnie leżą w kartonach po przeprowadzce. Trzeba przyznać,że poziom był taki sobie. Nagradzana czołówka - super, doskonałe przykłady do nauki, ale były też prace na poziomie dołączanych do Corela klipartów.

Na pewno warto próbować.

chezare - 12 Marzec 2013, 02:26

Jak spróbować? X6 już przetestowałem. W tym szybkim rysowaniu może bym miał szanse ale czasu nie cofnę a na studia w środku semestru kto mnie przyjmie? :-)
Ja te najlepsze prace z tego konkursu już parę razy oglądałem.
Odnoszę wrażenie, że to jest konkurs, kto zrobi najlepszą wektorową fotografię :-)
Większy problem stanowi wymyślenie czegoś co zwróciłoby uwagę, narysowanie tego to sprawa drugorzędna.
Bidon, nie żartuj z człowieka, który udowodnił, że moduł do trasowania jest w Corelu do niczego niepotrzebny :-)
Joe Diaz

s-p-i-n - 12 Marzec 2013, 11:31

Jedyny minus tego całego konkursu to podatek, który należy zapłacić z swojej kieszeni - 10% wartości wygranych nagród i oczywiście licencje czasowe :)
DzumA - 78 - 12 Marzec 2013, 12:43

już jeden z Nas prawie wygrał ;-)

zastanawiam się czy w tym roku nie wykorzystać pomysłu MartineZona
mam autko - zrobię w trzech rzutach i nałożę na nie jakieś lakierowanie ;-)
żaby było ciekawie - za autko chciałem wybrać Tucker 1948