Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - zmiana png na cdr

karuzela - 13 Marzec 2013, 18:06
Temat postu: zmiana png na cdr
Piszę w sprawie, czy się da? ( z tego co widzę, po tematach to tak )ale c ważniejsze: JAK...???
Bo nie wiem, czy to po prostu zapisania tego w jakiś magiczny sposób,czy jak....

*Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum. -> więc nie mogę wstawić obrazka...

s-p-i-n - 13 Marzec 2013, 18:15

wstaw np na ifotos.pl a pożniej po przez funkcję IMG lub wklej link
karuzela - 13 Marzec 2013, 18:34

http://s6.ifotos.pl/img/3-2png_xqwspwa.png :)
s-p-i-n - 13 Marzec 2013, 18:43

ręczna robota, jednak czy to się opłaca przerabiać?
jak potrzebujesz to na smycze czy koszulki to spokojnie z jpg'a mozesz póścić

karuzela - 13 Marzec 2013, 18:48

na koszulki, jednak mam za zadanie przerobić w cdr i myślałam, że jest szybszy sposób ;-)
bidon184 - 13 Marzec 2013, 19:00

no tylko obiekt tak naprawde ma 681x1011 i do tego jest żle wyrenderowany,jak dasz do jpeg to automatycznie pojawią sie kropki pozostałości po tle ,należało by je najpierw usunąc,tak samo tarcza,jest smuga przycięcia pomiędzy nią a napisem,wieczorkiem z ciekawosci sprubuje to wrzucic na szopa i zrobic z tego obiekt i potem wrzucic na trace,moze cos wyjdzie ,ale nie obiecuje,a co do tego że przekroczyłas limi załączników to wejdz w swoj profil i usun pare załączników
karuzela - 13 Marzec 2013, 19:10

Ja się biorę więc za odrysowywanie :)
ok ok pousuwam,poszukam:)

bidon184 - 13 Marzec 2013, 19:37

niom,tak se zrobiłem i ci powiem że bez odrysowania to lipa jest,niestety,już ci wspolczuje bo troche roboty masz :cry:
karuzela - 13 Marzec 2013, 20:17

a no mam :-(