|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - Czcionki Corel X4
ev_czarna - 3 Maj 2013, 14:33 Temat postu: Czcionki Corel X4 Witam
Mam zainstalowany Corel X4 wersja komercyjna (oryginalny). Tylko instalował mi go znajomy.
Nie wiem czy na płytce dvd są jakieś czcionki, które podczas instalacji można dodatkowo zainstalować? Na innym komputerze nie mogę niestety otworzyć tej płytki żeby sprawdzić
Albo proszę mi podpowiedzieć skąd wziąść, kupić czcionki. Potrzebuję je do liter aby wyciąć literki na ploterze termiczny z styropianu.
Jest coraz większe zainteresowanie klientów a te czcionki co posiadam to wszystkie takie same
bidon184 - 3 Maj 2013, 15:20
Pytanie jest tak magiczne ,że nie jestem w stanie go rozgryżc,o jakie czcionki ci chodzi???corel tam dostarcza jakieś ale to są chyba do zapisywania plików,ogolnie czcionki masz w folderze fonts w windowsie,nie no naprawde się zagubiłem tu masz temat utworzony przez kolegów http://corel.wodip.opole....opic.php?t=3026 bo jak ja dam linka to minie tu zlinczują znając życie
restauro - 3 Maj 2013, 16:30
ev_czarna napisał/a: | Corel X4 wersja komercyjna (oryginalny). Tylko instalował mi go znajomy.
Nie wiem czy na płytce dvd są jakieś czcionk |
Na płycie jest około 1000 czcionek .Zobacz w CorelDeaw X4 \Extras\Content\Fonts.
|
|