Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Reklama o tematyce komputerowej

mm10212 - 4 Maj 2013, 09:55
Temat postu: Reklama o tematyce komputerowej
Witam.Jestem zielony w tych sprawach.Bardzo potrzebuje zrobienia reklamy o podanej tematyce.
s-p-i-n - 4 Maj 2013, 11:04

znajdz sobie zdjecie komputera i dodaj takst i masz gotowy banner :)
bidon184 - 4 Maj 2013, 11:46

no właśnie :-) wrazie co wrzucam kompa w wektorach w cdr9,takiego na szybko znalazłem w swoich zasobach :-D ,tam se troche popoprawiasz i chyba będzie cacy :-P

mm10212 - 4 Maj 2013, 13:09

dzięki a ten komputer jest wykonany w Corelu?
Bo reklama ma zawierać rzeczy zrobione w Corelu

@EDIT
A mógłbyś mniej więcej wytłumaczyć jak to dzieło zostało stworzone?:)

bidon184 - 4 Maj 2013, 13:33

ja nie rozumiem pytania?chodzi ci o historie pliku? więc tak ---animacja była wykonana w Macromedia Flash Professional 7 2004,następnie przemielona w Sothink SWF Decompiler,następnie otworzona w Macromedia Flash 8 Professional,następnie wyeksportowana jako obraz do AI konkrtetnie Adobe 6,następnie otworzona w Corelu X 6,następnie usunięto warstwy niezgodne z Corelem,następnie zapisono w trybie zgodności z Corelem 9,inaczej mówiąc jest to plik wektorowy corelowski,czy taka historia pliku starczy???bo powiem szczeże ,to ja za dokładnie nie pamiętam co ja z tym plikiem wyrabiałem :-D :-P ,ale nikt nie będzie wstanie stwierdzić że nie jest to robione od początku w corelu,no sam nie wiem czy o to ci chodziło?? :mrgreen:
mm10212 - 4 Maj 2013, 13:43

no mniej więcej o to. :) dzięki
bidon184 - 4 Maj 2013, 21:01

no to się ciesze :-)
bidon184 - 5 Maj 2013, 15:52

aaa,szkoła,mi tu coś pachniało zadaniem domowym jak mi user napisał,czy to jest corela :-) ale co tam ,przynajmniej miał więcej czasu wolnego :mrgreen: