|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - mam parę pytań o czcionki i zapisanie w innym formacie epsa.
karuzela - 17 Lipiec 2013, 15:59 Temat postu: mam parę pytań o czcionki i zapisanie w innym formacie epsa. Nagromadziło mi się trochę i potrzebuję waszej pomocy :)
Znalałżma gotowego jacka daniela( w moim mniemaniu gotowego) ale nie mam żadnego programu do eps. i tutaj moja prośba o zapisanie tego mi jakoś żebym mogła to mieć w corelu:)
mam jeszcze dwie czcionki , bardzo bardzo prosze o pomoc
bidon184 - 17 Lipiec 2013, 16:24
jacka to prosze od razu wrzucam w cdr9 ,z czcionkami to ja dopiero tak wieczorkiem bede miał czas
PS znaczy tak ta najmniejsza próbka czyli zdjęcie 7884 to to jest czcionka Sarah Script,a tej drugiej to nie wiem ,nic nie widze,troche zła perspektywa,ale może ktoś inny skojaży
karuzela - 17 Lipiec 2013, 20:43
Bidon miszczu całuję stópki
chezare - 17 Lipiec 2013, 20:47
Hollister
karuzela - 17 Lipiec 2013, 21:25
z hollister ptaszka mam już tylko nie mogę czcionki rozpoznać:)
bidon184 - 17 Lipiec 2013, 21:26
no właśnie ta druga czcionka to nie ta Chezare,też to miałem na myśli ale to nie to ta czcionka to mi bardziej pod Berlin lub Locaster podchodzi,to jest chyba coś przerobione
PS:no chyba ze ja zle rozumiem,bo ja koncentrowałem,się na napisie koszuli,a nie na metce,to o jaką czcionke chodzi???
karuzela - 17 Lipiec 2013, 21:46
no koszuli koszuli :)
bidon184 - 17 Lipiec 2013, 21:56
no tak myślałem,.jakbyś znalazła lepszy rzut,to moge jeszcze raz popatrzeć,bo z tego to mam wiele fontów,ale ni mam jak porównać,bo niby R się zgadza ale co dalej to nie wiem,daj lepsze zdjęcie w senise żeby przynajmniej te A lepiej było widać
karuzela - 17 Lipiec 2013, 22:05
Chipping Black albo Chipperly Heavy to może któreś z tych? są takie same w sumie ale płatne i może jest jakiś darmowy odpowiednik?
karuzela - 17 Lipiec 2013, 22:07
postaram się wykombinować lepsze zdjęcie
karuzela - 18 Lipiec 2013, 14:56
niestety nie ma lepszego zdjęcia :) wykombinuje coś
|
|