Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - JPEG na CDR

lamerson85 - 23 Sierpień 2013, 06:45
Temat postu: JPEG na CDR
Prośba o konwersję z JPEG na CDR :) Niestety przekroczyłem limit 10MB więc podam link

Shame - 23 Sierpień 2013, 07:30

Proszę. W CDRv9 i PDF. Nie mogłem (i nie bardzo mi się chciało ;-) ) znaleźć identycznego fonta (bidon pewno z głowy potrafi rzucić) więc użyłem fonta ASTERA bo był bardzo podobny - drobne zmiany na węzłach i pocięcie "C" i gra gitara. Chyba :->
lamerson85 - 23 Sierpień 2013, 09:30

Logo ma być na wizytówce także myślę że nikt nad tym bardzo się skupiać nie będzie. Dzięki śliczne. Good bless You :poklon
bidon184 - 23 Sierpień 2013, 10:22

niom, prawda to nie jest Astera(ale podobna jest) tylko czcionka Nokia instaluje się w systemie pod nazwą
NokianvirallinenkirjasinREGULAR(taką nazwe wpisujemy jesli chcemy pobrać z np azfonts lub NokiaRegular.ttf jesli chcemy pobrać z chomika),natomiast to LS to czcionka Trajia Pro ,oczywiście C trza przyciąc za pomocą kropki ;-) ,jak ktoś się dobrze przyjży to zauważy róznice w literce S między tym co zrobił Shame a czcionką nokia(logiem),ale oczywiście pełen szacun dla pracy Shame

lamerson85 - 23 Sierpień 2013, 15:26

bidon, Ty to biorąc nawet po 1zł za jednorazową usługę to milionerem byś został :)
Również wielkie dzięki :)