Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Hyde Park - Zbieramy głosy by pomóc koledze!

lamerson85 - 22 Wrzesień 2013, 16:32
Temat postu: Zbieramy głosy by pomóc koledze!
Witam! Wspólnie ze znajomymi chcemy pomóc koledze "w drodze do kariery". Kolega jest początkującym dj'em i bierze udział w konkursie na najlepszy utwór. Potrzebne są nam Wasze głosy by pomóc mu w uzyskaniu "sponsorów" którzy to z kolei pomogą mu wydać płytę i wciągną do świata muzycznego. Nic trudnego wystarczy posiadać pocztę GMAIL i poświęcić niecałe 30sec. POMÓŻCIE!

Wystarczy wejść tu:ODDAJ GŁOS NA ŁUKASZA! ;-)
kliknąć VOTE FOR THIS TRACK! i zalogować się go poczty GMAIL.

Z góry serdeczne dzięki

Cysorz - 22 Wrzesień 2013, 16:34

A nie wydaje Ci się, że to takie trochę nieetyczne?
Może lepiej by to wyglądało, gdyby podać najpierw link do utworu który powinien być tym "najlepszym"?

PS. Głos pozwoliłem sobie zabrać bo muzyka elektroniczna jest mi bliska - ale bardziej taka w wykonaniu Tangerine Dream ;)

lamerson85 - 22 Wrzesień 2013, 19:54

Napisałem w jakim celu chcemy mu pomóc, nic nie ukrywam, więc dlaczego miało by to być nie etyczne? Nikomu nic nie każe, nie zmuszam. Dlaczego z góry to negujesz? Nie rozumiem, jeżeli ktoś nie chce pomóc, to nie, ale po co to negować i "podcinać skrzydła"? Jedyne co mi na myśl przychodzi to czysta złośliwość
Cysorz - 22 Wrzesień 2013, 20:13

Dwa zdania napisałem, z czego jedno to pytanie o sens/etykę a drugie z prośbą o tzw. "konkret" aby móc ocenić tą twórczość.
Gdzie tu jest ta "czysta złośliwość"?