|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - Szukam czcionki
Pepsaj - 7 Październik 2013, 08:01 Temat postu: Szukam czcionki Witam, w załączniku czcionka, której szukam. Próbowałem przez What The Font itd, ale wygląda na to, że tło liter jest zbyt jasne żeby program je w ogóle zauważył, a ja nie umiem sobie z tym poradzić. Może ktoś nawet bez używania WTF wie co to za jedna? Z góry dzięki!
bidon184 - 7 Październik 2013, 08:39
to jest Nebraska
PS może dodam że to Nebraska Corelowska ,w google wpisz nie czionka nebraska tylko Nebraska font i chyba wszystkie linki oprócz dafont będą tą czcionką
Pepsaj - 7 Październik 2013, 08:58
Dzięki, to faktycznie to :) A tak z ciekawości: znalezienie czcionki to wynik przerobienia mojego pliku czy znajomości czcionki?
bidon184 - 7 Październik 2013, 09:09
nie przerabiałem pliku,i chyba dobrze bo to czcionka pakietowa i to pewnie przerobiona z jakiejś,więc wątpie żeby była na takich serwerach jak myfonts itd (chyba że pod jakąś inną nazwą),a znalezienie to wynik poukładania fontów na kompie no i troche orientacji do jakiej grupy czcionka może należeć
|
|