|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - Co to za czcionka?
asd - 11 Listopad 2013, 21:34 Temat postu: Co to za czcionka? Witam, wie ktoś może co to za czcionka?
takietam - 11 Listopad 2013, 22:00
Pismo odręczne według mnie
Cysorz - 11 Listopad 2013, 23:24
Raczej tak, ale tylko ten idiota który się tym zeszpecił będzie wiedział...
Shame - 11 Listopad 2013, 23:49
Nom, chyba żadna czcionka a do tego jest błąd
Powinno być "... without believING in yourself" - jeśli miało to znaczyć "... bez uwierzenia w siebie" LUB "... without belief in yourself" - jeśli miało to znaczyć "... bez wiary w siebie".
Nic, tylko pogratulować.
bidon184 - 12 Listopad 2013, 12:11
kurcze bardzo przypomina Rage Italic,darmowy odpowiednik to Rage Italic LET lub Rage LET Plain, no tak na oko rytm jest ten sam więc sądze że na niej jest ten napis wzorowany
Shame - 12 Listopad 2013, 13:40
BidonFont znów zadziałał yes Faktycznie podobne do Rage Italic, nie mniej jednak różnice są, więc to nie definitywnie ta sama. Jednak jeśli asd potrzebuje coś podobnego do tego co pokazał, to Rage jest bardzo dobrym wyborem.
PS. Bidon, ty te fonty tak z dyńki bierzesz? Znaczy się jak widzisz coś, to myślisz sobie "kurcze, coś takiego gdzieś tutaj widziałem" i przeszukujesz swoje zbiory? Czy odpalasz 16x przeglądarkę i szperasz po wszelkich font-stock'ach?
bidon184 - 12 Listopad 2013, 15:39
praktycznie zawsze najpierw odpalam swoje zbiory ,nigdy nie szukam na łapu capu po serwerach bo by mi dnia i nocy zabrakło
|
|