|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
Moje prace - Tuti fruti
s-p-i-n - 6 Grudzień 2013, 12:49 Temat postu: Tuti fruti Ostatnio trochę nawklejałem tu portretów jednak były to tylko kroki do osągnięcia pożądanego przeze mnie efektu corelowego-portretowania.
Po wielu próbach i staranich, w końcu osiągnęłem to na czym mi zależało. Dalsze sugestie mile widziane.
bidon184 - 6 Grudzień 2013, 13:16
oczy zarąbiście wyszły
Shame - 6 Grudzień 2013, 17:42
Uhu, oczy i brwi. Szacun
dj_maras - 6 Grudzień 2013, 22:23
powiedz mi czy ty robisz to od zera czy na zasadzie podkładu jakiegoś zdjęcia? żeby chociaż wymiar twarzy i oczy zrobić ?
OCZY - RISPEKT !
s-p-i-n - 7 Grudzień 2013, 11:33
na podstawie zdjecia
gogman - 7 Grudzień 2013, 21:29
Dobrze wyszło. Czy to nie nos był najtrudniejszym elementem do odwzorowania - wyszedł ligowo?
Pozdro
DzumA - 78 - 9 Grudzień 2013, 09:05
jest dużo lepiej - mnie się podoba
jeżeli miałbym zwrócić uwagę:
oczy - trochę dolnych rzęs poodpadało - a i ich kierunek nie zawsze jest właściwy / nie wiem czy czarny obrys po białkach jest konieczny ? / niestety oczy wyglądają jak przylepione - brakuje głębi - zabawa światłem i cieniem wokół oczodołu
usta - jakoś nie do końca mi się podobają - za mocny cień - myślałem że coś nie tak jest z tymi ustami / popracuj jeszcze nad zarysami policzków
no i widzę że odpuściłeś włosy a szkoda
pozdrawiam
s-p-i-n - 11 Grudzień 2013, 16:58
@Dzuma powoli będę dochodził do perfekcji ;)
a tak się prezentuje cały zestaw 3 grafik
|
|