|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - beer, fonts
karuzela - 7 Grudzień 2013, 22:46 Temat postu: beer, fonts Moi kochani....
co to za durne czcionki???? :(
ta jedna, gdzie jest ten pasek taki powykrzywiany zdaję sobie sprawę, że ten krzywus jest odręcznie robiony (znalazłam tylko jedną na tej samej zasadzie). Ale może sama czcionka komuś się skojarzy?
Ta Hilfiger to o tyle dla mnie problem, bo nie wiem, czy ona jestm kwadratowa bardziej, czy bardziej zaokrąglona. Muszę zmienić okulary.
Kojarzy ktoś je?
Druga ważna rzecz. Potrzebuję tego piwa.
http://vector-magz.com/illustrations/beer-mugs-vector-item-2/
tylko, czy znacie stronę, gdzie mogę go za darmo dostać? Bo jakoś unikam stron z jakimis kredytami etc.
Z góry dziękuję :)
I mam nadzieję, że Mikołajki się udały :D
Shame - 8 Grudzień 2013, 00:45
Ja tu nie od fontów jestem, zaczekaj na Bidona, to pewno rzuci parę nazw. W załączniku (w AI - łatwo importuje się do DRAWa) daję całość - trasowane automatem (ale nie Corelowskim). Jak wystarczy to OK, jak nie, to postaram się coś jeszcze sklecić.
EDIT: zrobiłem kubek (w załączniku jako PDF). Jak ktoś chce się pobawić w płyn i te pierdołki z tyłu to proszę bardzo dances
karuzela - 8 Grudzień 2013, 09:46
dziękuję za kufel:D
patrzę na to ai. i te kontury są za ostre, więc wykorzystam kufel a resztę odrysuję :)
a co z fontami? ktoś coś?
bidon184 - 8 Grudzień 2013, 10:50
ja bym to tak zrobił
a co do fontów to jak tak patrze to literki się róznią w kazdym napisie więc czcionka jako taka z nazwy to chyba nie jest,rada? no ćóż dafont i dział Fancy i podobierać
karuzela - 8 Grudzień 2013, 12:36
ahh juz ogarnełam piwko :D
no teraz czas poszukac i czekac na cud :D
bidon184 - 8 Grudzień 2013, 13:09
niom,tylko cud ,ja jeszcze z nudow machnąłem takie cóś
restauro - 8 Grudzień 2013, 13:46
Trochę dodałem koloru .
bidon184 - 8 Grudzień 2013, 14:03
ooo,elegancko
karuzela - 8 Grudzień 2013, 16:18
i jakie zajęcie się znalazlo :D
restauro - 8 Grudzień 2013, 16:19