| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Problem z otworzeniem PDF w corelu X3
skaner-69 - 6 Styczeń 2014, 11:06 Temat postu: Problem z otworzeniem PDF w corelu X3 Witam serdecznie; nie moge otworzyć lub zaimportować pliku PDF do corela X3,
w Adobe Reader otwiera się bez problemu, natomiast w corelu komunikat: uszkodzony plik.
Proszę o pomoc, plik wysyłam w załaczniku. Może ktoś spróbowałby ten plik otworzyć i zapisać do wersji corel X3.
Pozdrawiam w Nowym Roku 2014 wszystkich uzytkowników Corel Forum i z góry dziękuje za pomoc.
Trurl - 6 Styczeń 2014, 11:52
Proszę bardzo. Zapisałem Ci to w wersji Corel9. Nie mogę Ci jednak przesłać pliku jako załącznik, bo się nie da. Daj mi adres mail, to ci przyślę. Jak otworzysz, to rozgrupuj i działaj...
Aha: mój adres to: d2o@o2.pl
takietam - 6 Styczeń 2014, 11:56
jawa v 9 w załączniku - czemu się nie da?
skaner-69 - 6 Styczeń 2014, 12:01
Dziękuje za pomoc jest OK, i Pozdrawiam
Trurl - 6 Styczeń 2014, 12:02
Mam komunikat, że plik przekracza 10 MB, mimo, że jest znacznie mniejszy...
skaner-69 - 6 Styczeń 2014, 12:08
| Trurl napisał/a: | | Mam komunikat, że plik przekracza 10 MB, mimo, że jest znacznie mniejszy... | Witam ponownie - sprawa jest juz załatwiona pobrałem plik od użytkownika "takietam" jest wszystko Ok, Tobie również dziękuje za chęć pomocy.
lobo4581 - 21 Styczeń 2014, 12:35
Powiem tylko jedno. Jeśli pdf został stworzony na nowszej wersji oprogramowania Adobe to nie otworzysz go za pomocą X3. Trzeba mieć programy na bieżąco bądź prosić ludzi tworzących pliki o zapisywanie grafik w niższych wersja oprogramowania np Illustrator C1 itp.
|
|