Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Hyde Park - Konkurs... fajny monitor do wygrania

dj_maras - 6 Styczeń 2014, 11:55
Temat postu: Konkurs... fajny monitor do wygrania
http://www.computerarts.c...samowitego.html
Shame - 6 Styczeń 2014, 16:29

Nom, fajny monitorek. Dla grafika jak znalazł, już w technologii IPS, fabrycznie skalibrowany (chociaż, to akurat dość niepokojące :mrgreen: ). Tak czy inaczej, konkurs też w sumie niezły, bo można będzie się wykazać kreatywnością, ale konkursy z typu "koń-dupa-ołówek" są moim zdaniem zbyt dowolne, bo kilka różnych prac może być wykonanych zupełnie różnymi technikami i mogą być piękne każda w swojej kategorii, a nagroda jest tylko jedna. To jak porównywać rzeźbę z obrazem.

Ale, żeby nie deliberować zbytnio, ja wysuwam swoją kandydaturę:

Jak dla mnie to pewniak, zważywszy na temat konkursu i współczesny trend graficzny :mrgreen:

Artur Miernik - 6 Styczeń 2014, 17:30

Zrób winietowanie. Teraz modne.
bidon184 - 6 Styczeń 2014, 19:21

praca bardzo dobra,ale coś w niej brakuje więc postanowiłem ją troche obrobić i dodać jej wyrazistości,o to moja propozycja ,jak wygram to się z Tobą Shame podziele monitorem

happy

dj_maras - 6 Styczeń 2014, 19:29

Wy to sie znacie...

hehe

gogman - 6 Styczeń 2014, 22:09

hmmm każdy projekt ma coś w sobie :D
Shame - 6 Styczeń 2014, 22:15

Dokładnie. Proponuję, żebyśmy nie rzucali się wszyscy ze swoimi propozycjami do konkursu, bo nie będą mogli zdecydować, komu z nas tę nagrodę dać! :mrgreen:
Artur Miernik - 7 Styczeń 2014, 07:59

Przecież oni pięknie pracują nad tym samym projektem. Z neo-marksistowska to się nazywa tfu…rczy kolektyw, czy tam insza „burza mózgów”. Takoż, nagroda będzie wspólna, toteż zaklepuję sobie wszystkie białe piksele z ekranu.

Po DjMarasie zrobiło się z lekka teutońsko, żeby nie rzec prusko. Podoba mi się kierunek. Postanowiłem temat pociągnąć od tego miejsca, ale teraz nie mogę. Dlatego rezerwuję tu sobie miejsce do dalszych dziwactw.

Shame - 7 Styczeń 2014, 08:39

Oddajemy pola, sir Arturze.

A co do wspólnej wygranej, to ustalimy grafik. Ja zaklepuję soboty :mrgreen: