|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Zlecę/wykonam pracę - Szyldy drewniane
chester85 - 19 Luty 2014, 23:06 Temat postu: Szyldy drewniane Witam. Ostatnio powiększyłem swoją ofertę o produkcje szyldów drewnianych. Myślę że pomysł i wykonanie jest dość ciekawe. Szyldy mogą być w stanie surowym lub malowanym. Poniżej przedstawiam przykładowe fotki.
chester85 - 19 Luty 2014, 23:14
W razie zainteresowanie podaje dane do kontaktu www.piaskowanie-koscian.pl lub 796-666-626
Shame - 20 Luty 2014, 07:26
No to bardzo fajnie wygląda. Przez nierównomierną gęstość drewna, piaskowanie daje efekt, jakby naturalnego pofałdowania.
karnisz - 7 Marzec 2014, 14:34
Ciekawie wygląda :D
filtr do oczka fotele ogrodowe
chester85 - 9 Marzec 2014, 19:35
Sam jestem w szoku co można zrobić ze zwykłej deski, no i ciesze się że są osoby którym się to podoba. Niektórzy twierdzą że nie jest to nic specjalnego.
chester85 - 6 Wrzesień 2015, 20:34
Szyld drewniany ZU-PIASK :)
Shame - 6 Wrzesień 2015, 21:57
chester85, a czy jesteście w stanie regulować głębokość piaskowania w ceramice? Dokładniej chodzi mi o kubki, których ścianka ma 2-3 mm. To czy możecie zrobić tak, żeby wypiaskować coś na 0.5-1.0 mm? Czy na takich materiałach to tylko te włosowej grubości piaskowanie?
PS. Ta drewniana ornamentowa rama to jest pełen wypas. Szacun.
chester85 - 7 Wrzesień 2015, 22:43
Shame napisał/a: | chester85, a czy jesteście w stanie regulować głębokość piaskowania w ceramice? Dokładniej chodzi mi o kubki, których ścianka ma 2-3 mm. To czy możecie zrobić tak, żeby wypiaskować coś na 0.5-1.0 mm? Czy na takich materiałach to tylko te włosowej grubości piaskowanie?
PS. Ta drewniana ornamentowa rama to jest pełen wypas. Szacun. |
Wszystko zależy od wzoru i materiał ale myśle że jest to do zrobienia. Jeżeli masz jakieś niepotrzebne kubki to uszykuj i wypiaskuje coś na próbe. codziennie jestem w Poznaniu więc moge je odebrać,wypiaskować i zobaczysz jak to wyglada
restauro - 8 Wrzesień 2015, 07:20
Shame napisał/a: | czy możecie zrobić tak, żeby wypiaskować coś na 0.5-1.0 mm? |
Pewnie jest to zależne od kruszywa lub materiału jaki zostanie użyty do piaskowania .
|
|