|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - DoluDesign
DoluDesign - 9 Marzec 2014, 13:08 Temat postu: DoluDesign Witam, skoro już siedzę w corelu kilka lat to zapiszę się i do Was
kilka prac na początek
pojazdy rysowane z "żywych" zdjęć
DoluDesign - 9 Marzec 2014, 13:10
Postacie rysowane z "żywych" zdjęć
narvf - 9 Marzec 2014, 22:12
Robi wrażenie! :)
dj_maras - 10 Marzec 2014, 21:22
ładanie ładnie... szkoda, że legła :]
DoluDesign - 10 Marzec 2014, 22:42
dj_maras napisał/a: | ładanie ładnie... szkoda, że legła :] |
Legia*
forum o grafice podobno ?
DoluDesign - 12 Marzec 2014, 15:35
Projekt prawie 100-metrowego graffiti
Wykonanie na ścianie Warsaw FanaticS
graffiti "na żywo" https://www.youtube.com/watch?v=WczcxlzwDxM
DzumA - 78 - 12 Marzec 2014, 16:38
z mojego punktu widzenia - auta i postacie nie robią piorunującego wrażenia
w swojej prostocie - poprawnie wykonane grafiki - czuć dobry warsztat
jak dla mnie z prezentacji grafik mógłbyś usunąć tło paneli
nawyk wielokrotnego jakby obrysu postaci też mi jakoś nie przypadł do gustu - ale ten efekt wykorzystany w racy / ogniu myślę, że się sprawdza - fajnie wyszło
co do chust na twarzy - dodałbym lekkie cienie na nich podkreślające - nos - usta - emocje - twarzy
Wielka Polska - bardzo ciekawy pomysł - załączony plik mógłby być większej rozdzielczości żeby ocenić detale i się nieco poprzyczepiać - generalnie na murze robi niemałe wrażenie
DoluDesign - 12 Marzec 2014, 17:36
ogólnie jeśli się rozchodzi o cieniowanie itp., grafiki są dostosowane pod możliwości sitodruku
takietam - 12 Marzec 2014, 18:59
Pojazdy d... nie urywają, postacie całkiem fajne. Za to mural robi wrażenie... chociaż treść nie przemawia do mnie.
DoluDesign - 16 Marzec 2014, 11:27
Grafiki przerysowywane ze zdjęć flag
chezare - 17 Marzec 2014, 09:09
Skoro "siedzisz" w grafice już parę lat, to rób trochę mniejsze obrazki do prezentacji na forum, bo między rozmiarem i jakością grafiki nie ma żadnej zależności.
Na temat obrazków się nie wypowiadam, bo się nie znam, mam nadzieję że na następne mecze wpuszczą kibiców.
klips - 19 Marzec 2014, 14:27
Jestem pod wrażeniem. Chłopie nie zmarnuj tego :)
nasiona traw projekty małych domów
DoluDesign - 30 Marzec 2014, 10:46
DzumA - 78 - 30 Marzec 2014, 14:31
szkoda tylko , że większość postaci to inwalidzi - bez rąk - nóg ! - niektóre postacie w całości prezentowały by się dużo lepiej - w końcu rysujesz więc nie powinno być kłopotu z uzupełnieniem brakujących części generalnie jak dla mnie średnie
DoluDesign - 30 Marzec 2014, 16:27
DzumA - 78 napisał/a: | szkoda tylko , że większość postaci to inwalidzi - bez rąk - nóg ! - niektóre postacie w całości prezentowały by się dużo lepiej - w końcu rysujesz więc nie powinno być kłopotu z uzupełnieniem brakujących części generalnie jak dla mnie średnie |
takie zdjęcia i tak obrysowane
"generalnie jak dla mnie średnie"
taka mała prośba - uzasadnij dlaczego jak można ?
dj_maras - 30 Marzec 2014, 18:35
ja jestem kibicem ale pilki ręcznej.... więc raczej nie mam styczności z piro...ale czy ta raca nie powinna wystawać u dołu dłoni ???
i dodam, że ogień w pierwszej racy duuuzo ładniejszy niz przy zdjęcium trzecim :] czyżby kopij wklej z innego wektora ?? :]
Artur Miernik - 30 Marzec 2014, 22:46
Jak na sito to OK.
|
|