|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Zlecę/wykonam pracę - Przyjmę zlecenia na druk odzieży / gadżety reklamowe
misinngo - 13 Marzec 2014, 08:21 Temat postu: Przyjmę zlecenia na druk odzieży / gadżety reklamowe Witam.
www.re-mi.pl kontakt@re-mi.pl
Przyjmę zlecenia na druk oraz wykonanie odzieży/gadżetów reklamowych.
Sitodruk max wymiary 38cm x 50cm, DTG do formatu A2. Oprócz tego w ofercie termotransfer, flock, flex, sublimacja i wiele innych. Możliwość zdobienia haftem komputerowym (max. szerokość do pół metra).
Projekty wykonujemy gratis do zleceń, jeżeli nie masz pomysłu na gadżet/odzież to zrobimy go dla Ciebie. Nie wymagamy krzywych, drukujemy na sicie także grafiki. Max 8 kolorów.
Pełna oferta na www.re-mi.pl - obsługujemy środowiska kibiców, oficjalne sklepy klubowe, motocyklistów, szkoły i wiele innych podmiotów.
Pozdrawiam
Radek
www.re-mi.pl
kontakt@re-mi.pl
s-p-i-n - 13 Marzec 2014, 17:12
koszulki technicze lub poliestrowe od jednej sztuki wykonujecie?
misinngo - 13 Marzec 2014, 19:34
s-p-i-n napisał/a: | koszulki technicze lub poliestrowe od jednej sztuki wykonujecie? |
Minimum 10 sztuk
dj_maras - 13 Marzec 2014, 22:13
Jakiś cennik???
w ramach współpracy z Wolsztynem ? :]
misinngo - 13 Marzec 2014, 23:27
dj_maras napisał/a: | Jakiś cennik???
w ramach współpracy z Wolsztynem ? :] |
Zapraszam na kontakt@re-mi.pl ponieważ każdą wycene ustala się indywidualnie, zawsze na podstawie a) nakładu b) projektu graficznego.
Nie współpracujemy z nikim z Wolsztyna.
Pozdrawiam ! ok
misinngo - 11 Lipiec 2014, 22:20
Witam, pozwolę sobie podbić temat - od czasu ostatniego wpisu znacznie rozwinęliśmy swoje możliwości, głównie o grafiki na całych powierzchniach w technice fullcolor, zapraszam zainteresowanych do kontaktu mailowego.
PS. Nie wymagamy krzywych, sami przygotowujemy pliki do produkcji, ba, sami robimy nawet rozbarwienia :) Dla Naszych klientów bezpłatnie.
Pozdrówki yes
Radek
www.re-mi.pl
dj_maras - 14 Lipiec 2014, 21:26
" głównie o grafiki na całych powierzchniach w technice fullcolor,"
pokaż przykład
misinngo - 28 Wrzesień 2015, 14:25
dj_maras napisał/a: | " głównie o grafiki na całych powierzchniach w technice fullcolor,"
pokaż przykład |
Przepraszam za brak odezwu, mea culpa Jaki konkretnie rodzaj gadżetu, czy powierzchni Cie interesował?
|
|