Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Moje prace - logo klubu piłkarskiego

bidon184 - 2 Maj 2014, 19:30
Temat postu: logo klubu piłkarskiego
na pewnym forum było zadanie wykonać herb klubu,nic nie miało znaczenia tylko żeby był napis OMG ,więć zrobiłem takie cóœś ,co o tym sądziciee :-)

Shame - 3 Maj 2014, 00:23

Jak OMG, to trafiłeś. Właśnie miałem to powiedzieć :mrgreen: Nie za szczegółowe? Te złożone dłonie i w ogóle...
bidon184 - 3 Maj 2014, 04:47

tak,tak masz racje,ale ogólnie zabrałem się za to w formie żartu,ale potem jakoś się spiołem :-) ,i nawaliłem szczegułów,jak to sie mówi narysuj ile się da a potem możesz usunąć,gorzej jak musisz dorysować :-) ,a tak ogólnie to chciałem w w skrzydłaa uderzyć bo mam zrobione zajeeeebiste skrzydełka,zostały mi ze zlecenia pewnego,ale to wydało mi się zbyt oklepane,dlatego dałem dłonie,no bo cóż można dać gdy nazwa drużyny to OMG :-) nie miałem innego pomysłu :-P
Shame - 3 Maj 2014, 08:33

Piłka w środku jest fajna. Zbrakło cieniowania na niebieskim nadruku na niej i wygląda nie tak: piłka w 3D, nadruk w 2D. Do tego różne grubości konturów, font też nie ten. Tarcza ma niezły projekt.

bidon184 napisał/a:
cóż można dać gdy nazwa drużyny to OMG

Na przykład gościa ubranego w różowe tutu i gorset, posuwającego ogolona na zero kozę - wtedy pierwsze co bym pomyślał to "oh my God!". Ot, taka sugestia.

bidon184 - 3 Maj 2014, 10:36

no tak kontury to moja bolączka zawsze o nich zapominam :oops: