|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Plotery i poligrafia - drukarnia banerów
dj_maras - 27 Maj 2014, 20:41 Temat postu: drukarnia banerów witam, znacie jakieś drukarnie gdzie SZYBKO zrobią mi banery ?
aktualnie większe banery, które nie mogę zrobić u siebie zlecam "dalej" w BanerPolska, ale ostatnio przeginają czasem realizacji...
znacie jakąś drukarnie gdzie robią banery w krótkim czasie??
aktualnie BanerPolska robi dobrze i tanio... niestety kiedyś były wysłki po 3 dniach teraz czekam na wysyłkę 7-10 dni... szajba jakaś...
co polecicie ?
mosiumm - 27 Maj 2014, 20:53
ja ostatnio miałem od użytkownika z allegro sprintdruk_pl
Zamówiłem we wtorek wieczorem, w piątek kurier mi dostarczył.
Jakość też bardzo fajna.
Cysorz - 27 Maj 2014, 21:42
www.chroma.pl - 3 do 5 dni.
Shame - 27 Maj 2014, 22:48
MaxXL - 1 do 2 dni + 1 dzień wysyłka. Zazwyczaj, zależy od obłożenia, bo to nie drukarnia pokroju Chromy Ale są tańsi niż Chroma, liczą od powierzchni do miejsc dziesiątych, dostępne rożne rodzaje wykończeń (oczywiście grzanie, ale prócz oczkowania jest również tunel o dowolnej średnicy albo sam zgrzew) oraz uszlachetnień (lakierowanie, foliowanie, sruty, pierduty). Dostepna jakość produkcyjna i ultra. Polecam, bo sam tam robię (są niedaleko mnie)
dj_maras - 28 Maj 2014, 18:50
chroma ceną nie powala :] a nawet drogo...
maxxl - nie widze cen...
sprintdruk - również drogo :]
Shame - 28 Maj 2014, 19:03
MaxXL prześle ci ofertę jak się do nich odezwiesz (dostaniesz pewno taki krótki cennik z wylistowanymi materiałami i cenami za m2). Tylko że mają inną ofertę dla agencji reklamowych i drukarń, a inną dla klienta indywidualnego. Więc jeśli nie będziesz mógł pochwalić się wpisem do ewidencji w zakresie poligrafii lub reklamy, to ceny mogą nie być już tak atrakcyjne
radektur - 3 Grudzień 2014, 16:25
Mogę Państwu zaproponować http://www.maiodruk.pl/druk/KatalogKlejony
Cysorz - 3 Grudzień 2014, 17:49
Kolego z drzewka świątecznego (eee... zaszłorocznego?) się urwałeś?
Nie dość, że BANERÓW tam NIE MA to ceny są rzeczywiście... szokujące!!!
1.000 wizytówek za 250 złotych??? (i to już w... tydzień + kurier )
100 teczek za 450 złotych???
50 plakatów A-3 za ponad 200 złotych???
I pewnie jeszcze kuriera opłaca zamawiający...
To jakiś żart czy prowokacja?
Shame - 3 Grudzień 2014, 18:21
Mnie najbardziej podoba się to:
Szczególnie te stock'owe obrazy mające przywodzić na myśl patrzenie w przyszłość, a jedyne co nasuwa się na myśl to problemy ze wzrokiem i tendencja do przyjmowania dramatycznych poz
dj_maras - 3 Grudzień 2014, 21:43
haha ja przed Waszymi komentarzami sprawdziłem tą stronę - zobaczyłem cenę wizytówek i stronę wyłączyłem... i nie chciałem nawet komentować :]
a o ile dobrze paCZę to kalendarzyki listkowe są tańsze o wizytówek... mimo iż ten sam rozmiar, taki sam druk i tak samo laminowane.... ? :] :/ :(
łe jeeryyy.., u mnie A0 na papierze plakatowym 200g 1szt A0 to 27zł... a tam 48 i blueback :]
DamianM - 28 Czerwiec 2019, 07:47
Jeżeli chodzi o Poznań, mogę polecić Kreativię lub Labo Print. Do 7 dni.
PeEs2 - 14 Lipiec 2020, 12:16
Przecież, taki ploter solwentowy kosztuje tyle co zarobisz na większym zleceniu ;)
|
|