| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
Pomóż mi wykonać rysunek - Pomoc przy projekcie koszulki
bart.20 - 11 Lipiec 2014, 00:30 Temat postu: Pomoc przy projekcie koszulki Witam serdecznie!
Zwracam się do Was z pomocą, ponieważ nigdy wcześniej nie miałem styczności z programem Corel, a potrzebuje pliku właśnie w formacie CDR. Mianowicie, mam wykonany projekt koszulki zapisany w jpeg/png, a firma wykonująca nadruki życzy sobie formatu z Corela. Nie mam pojęcia jak wykonać taki projekt w dobrej jakości. Czy jakaś dobra dusza byłaby chętna pomóc mi rozwiązać powyższy problem?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!
Bartosz
curve - 11 Lipiec 2014, 07:30
wklej ten projekt - jak coś prostego to może znajdzie sie jak to napisałeś "dobra dusza" która ogarnie to za darmoche - jak będzie to bardziej skomplikowany wzorek i nikt sie nie zdecyduje pomóc to masz dział "zlecę" i tam można już negocjować ;)
bart.20 - 11 Lipiec 2014, 10:41
Oczywiście, już pokazuję :)
gonia - 11 Lipiec 2014, 12:22
W załączniku masz strasowany projekt na koszulkę (zamieniony na CMYKa), niestety nie mam takiego fontu, może ktoś inny dorzuci oryginalny napis
pozdrawiam
restauro - 11 Lipiec 2014, 12:45
Osobiście popracowałbym nad klasztorem .Znalazłem nawet odpowiedni rzut ,niestety kiepskiej jakości.
http://www.geolocation.ws...5/jasna-gra/en#
bart.20 - 11 Lipiec 2014, 15:10
gonia! Jesteś fenomenalna. Sam w życiu bym tego tak nie zrobił. Wygląda zadowalająco! Jestem Ci bardzo wdzięczny!
gonia - 11 Lipiec 2014, 15:35
Nie jestem fenomenalna i zapewne zaraz znajdą się tacy, którzy to na przykładach udowodnią , tym niemniej cieszę się, że mogłam pomóc. Jeżeli jesteś uczestnikiem tej pielgrzymki, to w ramach rekompensaty wspomnij o mnie przed obrazem na Jasnej Górze
Serdecznie pozdrawiam
bart.20 - 11 Lipiec 2014, 15:44
Jestem uczestnikiem i będę o Tobie pamiętać z całą pewnością!
gonia - 11 Lipiec 2014, 15:52
dzięki i życzę dobrej pogody
chezare - 12 Lipiec 2014, 11:07
PIELGRZYMKA
PIELGRZYMKA 2
PIELGRZYMKA 3
PIELGRZYMKA 4
bidon184 - 13 Lipiec 2014, 07:25
wow pełna gama
|
|