|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - Pilnie potrzebna czcionka Arquitecta Black
ferris74 - 21 Lipiec 2014, 22:20 Temat postu: Pilnie potrzebna czcionka Arquitecta Black Witam, proszę o pomoc jak w temacie.
Z góry dziękuję.
Cysorz - 21 Lipiec 2014, 22:51
Można ją kupić bez problemu - wystarczy wpisać nazwę w przeglądarkę.
Bo chyba nie chodzi o to, żebyśmy pomogli Ci ją ukraść, prawda?
ferris74 - 21 Lipiec 2014, 23:26
Od razu ukraść, po co takie mocne słowa...pożyczyć :)
Cysorz - 21 Lipiec 2014, 23:55
Spróbuj w sklepie pożyczyć np. bochenek chleba...
ferris74 - 22 Lipiec 2014, 00:10
ojtam ojtam, ależeś jest papieski :)
bidon184 - 22 Lipiec 2014, 08:44
napisałem Ci to menu tym fontem,plus dołożyłem zestaw cyfr,żebyś mógł zmienić sobie ceny
ferris74 - 22 Lipiec 2014, 10:15
bidon184 napisał/a: | napisałem Ci to menu tym fontem,plus dołożyłem zestaw cyfr,żebyś mógł zmienić sobie ceny |
Dzięki po stokroć :)
chezare - 22 Lipiec 2014, 22:00
Ferris74, świętych może tu nie ma, każdy pewnie coś tam na sumieniu ma, ale nie przyzwyczajaj się kolego że będziesz tu obdarowywany fontami po kilkadziesiąt dolców za sztukę, to jest przyzwoite forum Każdy pierdzi, ale nie koniecznie w towarzystwie.
Potrzebuję darmowe ferrari bo w salonie strasznie drogie.
Jak robisz dla kogoś usługę, to do ceny dodaj koszt kupienia czcionek.
Wyobraź sobie, że to twoje logo z "pożyczonym" fontem znalazło się na kilkudziesięciu samochodach, bilboardach i paru innych rzeczach których wyprodukowanie kosztowało majątek i nagle właściciel fontu prosi o fakturę właściciela logo, a ten ciebie. Wiem że to dosyć abstrakcyjne w przypadku pizzerii, ale teoretycznie możliwe i całkiem nieteoretycznie może kosztować trochę więcej niż 30 czy 50 dolarów.
Bidonik?
bidon184 - 22 Lipiec 2014, 22:10
no co przeta nie dałem fonta tylko napisałem i go skrzywiłem myśle że nie przeciągnełem struny
chezare - 22 Lipiec 2014, 22:31
A ja nie mówię o tym temacie i nie jestem z policji jak by się ktoś pytał
|
|