|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - SZUKAM DZIWNEJ RZECZY :]
dj_maras - 14 Październik 2014, 19:52 Temat postu: SZUKAM DZIWNEJ RZECZY :] Witam.
Znów mam dziwną prośbę...
szukam jakiejś gazety typu: Bravo, Bravo Girl, Popcorn lub np Brawo Sport etc... w jakimś pdf'ie lub ładnej jakości jpg... muszę zrobić prezent dla dzieciaka.. myślałem, że jak moze ktoś ma taką gazetkę w wersji cyfrowej to wrzuciłbym dziciaka zdjęcie na główna stronę... wydrukował i prezent jak złoto...
Macie może coś ? :]
Artur Miernik - 14 Październik 2014, 20:12
Ładny mi prezent. Te gazetki to nic dobrego.
Shame - 16 Październik 2014, 19:26
Ja niestety mam tylko Twój Weekend... ale to się chyba nie nada
Cysorz - 16 Październik 2014, 20:04
Niedawno robiłem menu dla pewnej pizzeri w stylu "Le Monde". Dwa miesiące mniej-więcej...
Mam więc chwilowy wstręt do gazet ;).
dj_maras - 17 Październik 2014, 20:50
ale jak ktoś ma morze podrzucić :]
restauro - 17 Październik 2014, 20:53
Będzie chyba ciężko.
chezare - 17 Październik 2014, 21:22
DJ, mogę się mylić, ale wątpię żeby jakakolwiek gazeta rozpowszechniała swoje wydawnictwa w wersji cyfrowej z możliwością grzebania w niej.
Wybacz, ale sam pomysł wydaje mi się głupi, wydrukujesz gazetę ze zdjęciem córki w środku i co? Pójdzie do koleżanek i się pochwali że była w gazecie?
Gdyby potraktować ten pomysł jako żart i wydrukować jej np. okładkę pisma z jej fotką w formie dużego plakatu to może bym coś takiego strawił? To byłoby łatwe do zrealizowania i nie potrzeba do tego cyfrowej wersji.
Pomyślałem sobie, że może wykorzystam ten pomysł i zrobię kobicie taki prezent? Jest już duża to może Playboy? Namówię ją na jakąś sesję fotograficzną?
Jak by mnie nie było na forum, to może oznaczać, że próbowałem zrealizować pomysł
restauro - 18 Październik 2014, 08:50
http://chomikuj.pl/dokuk/...,3713405278.pdf
chezare - 18 Październik 2014, 10:26
To jednak się pomyliłem. Inną sprawą jest to czy w tym co jest w tym pdfie da się pogrzebać? Nie dam chomikowi 4 złociszy żeby to sprawdzić
restauro - 18 Październik 2014, 10:29
Większość to są bitmapy . Można je przesuwać względem siebie.
restauro - 18 Październik 2014, 10:33
chezare napisał/a: | Nie dam chomikowi 4 złociszy żeby to sprawdzić |
Nie musisz .Jeśli się zarejestrujesz możesz pobrać gratis.
bidon184 - 18 Październik 2014, 11:46
ewentualnie jak przektoczy 50 mb grartis to napisać do bidonika i bidonik upnie gdzie tam chcesz
chezare - 18 Październik 2014, 13:48
Narysowałem tytuł, a jak wiadomo, tytuł jest najważniejszy
Powstawiasz parę fotek, Bidon powie Ci jakich fontów używają w piśmie i będzie gitara.
Przy okazji mógłby mi ktoś wyjaśnić co znaczy słowo
B R A V O
bidon184 - 19 Październik 2014, 08:45
pewnie to samo co V I V A
chezare - 19 Październik 2014, 12:46
Obciach wydać pismo z błędem na okładce
Bidonik jaki font dominuje na okładce? Ty wiesz, a ja musiałbym szukać
|
|