Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Hyde Park - moje zdziwienie

bidon184 - 10 Grudzień 2014, 11:48
Temat postu: moje zdziwienie
wiedzieliscie ze za pomoca PDF creator w wersi 1.7.3 mozna zapisać np plik cdr do pdf wogle nie używającc corela :shock: ja dzisaj przez przypadek to zauważyłem :-) wiedzieliscie o tym ??? bo o epsach to wiedziałem duzo wcześniej, ale że cdr tez to nie :-)
restauro - 10 Grudzień 2014, 12:41

Próbowałeś otworzyć X7 .Wersja 2,0 także otwiera cdr i zapisuje do PDF ,ale sprawdzałem tylko pliki z X4.
bidon184 - 10 Grudzień 2014, 13:04

nie x7 nie chce łyknąc jak narazie :-) , mialem wersje tę 2.0 ale ona nie radzi sobie z eps,a na tym bardziej mi zalezalo wiec wrocilem do 1.7.3
chezare - 10 Grudzień 2014, 17:55

Bidonik, jesteś pewien że program nie wykorzystuje do tego celu jakichś corelowych bibliotek?
bidon184 - 10 Grudzień 2014, 18:17

tego nie moge narazie stwierdxzić,narazie przychodzi mi do głowy ze odpala w tle cdr.converter,jesli tak to wystarczy miec wygasnietego triala i mozna cdr zapisywac do innego pliku,ale zachodze w glowe że jesli ten tok myslenia jest dobry to czemu z plikami corela x7 sie nie da mimo ze sie ma x7,temat rozwojowy ze tak powiem :-)