Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Zlecę/wykonam pracę - jpg na krzywe

Erwin008pl - 13 Grudzień 2014, 18:34
Temat postu: jpg na krzywe
Witam serdecznie.
Czy któryś z szanownych użytkowników tego forum mógł by dla mnie przerobić logo na wektory (same logo bez napisu)?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/90458879/20130701_172007.jpg

Pozdrawiam
Kuba

Shame - 13 Grudzień 2014, 21:14

Proszę. Nieco zmodyfikowałem oczy, bo do kanciastego stylu ciała, owalne oczy nie pasowały ;-)

Do pobrania PDF

Erwin008pl - 13 Grudzień 2014, 22:34

Dzięki wielkie :D
Pozwoliłem sobie tylko minimalnie zmodyfikować bo zależało mi aby ładnie się w kwadrat wpisywało a zapomniałem o tym wspomnieć. Jeśli je wykorzystam kiedyś w bardziej publicznym zastosowaniu to chętnie o tobie bym wspomniał więc zapraszam na PW z informacjami jakie mógł bym o tobie podać a w miarę możliwości odwdzięczę się.

Shame - 13 Grudzień 2014, 23:03

Nie ma potrzeby. Bierz i rób z tym co chcesz. Przecież nie jestem projektantem, tylko wykonawcą. Autorem jesteś Ty :roll: Powodzenia, z czymkolwiek będzie to używane ;-) A żal było za to cokolwiek brać, bo to prościutkie było, a projekt narysowany :-D Przynajmniej będziesz dobrze chłopców-corelowców wspominał. My nie to co koledzy po fachu z for o produktach firmy na A :-P