Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

CorelDRAW - grafika wektorowa - Pro¶ba o plik - uszkodzona płyta - Corel X4 SE PL

Sponsi - 20 Grudzień 2014, 17:41
Temat postu: Pro¶ba o plik - uszkodzona płyta - Corel X4 SE PL
Hej,

Czy kto¶ mógłby mi wystawić po FTP albo jakim¶ hostingu plików plik Cz.msi z katalogu Setup/CGS14 z instalacyjnej płyty Corel X4 SE PL?
Jest tam wersja PL i Czeska i cholera jasna jak mi instaluje to wywala na Cz.msi (wiem, bo skopiowałem cał± płytę oprócz tego jednego pliku).

Będę mega wdzięczny.

bidon184 - 20 Grudzień 2014, 19:30

hym,ale to tak nie dzaiała jak zainstalujesz czeski to tylko helpy i instalatora bedziesz mial po czesku,caly oprogram i tak bedzie po polsku,to musisz sobier pobrac triala czeskiego i podmienić language w sensie dll
restauro - 20 Grudzień 2014, 21:23

bidon184 napisał/a:
jak zainstalujesz czeski to tylko helpy

Tu chodzi chyba o to że padnięty plik blokuje instalacje .Można spróbować go zamienić .

bidon184 - 20 Grudzień 2014, 21:42

no tak ,tak mozliwe ja przyznam ze nie skumalem do konca o co userowi chodzi,moze byc ze tak jak Ty prawisz
Sponsi - 20 Grudzień 2014, 23:54

Dokładnie tak : ) że menda sprawdza czeski plik i nie rusza... hehe... płytę w ogóle mam jak±¶ dziwn±, że takie b±belki s± delikatne, mieni się pod ¶wiatłem jak patrzę pod k±tem - też tak± macie, czy mi się co¶ dziwnie utlenia, czy co¶?

Dzięki za pomoc, wysłał mi kto¶ (nie wiem, czy chce, bym pisał kto ; )

restauro - 21 Grudzień 2014, 09:44

Ważne że już wszystko działa .Mam płytę skopiowan± na pendrive .Z USB 3.0 wgrywa się szybciej i nie muszę się obawiać, że będ± jakie¶ problemy z instalacj± .Oprócz oryginalnej płyty mam jeszcze wypalona kopię z czasów kiedy pojemne zewnętrzne pamięci były drogie .
Artur Miernik - 21 Grudzień 2014, 15:17

Tak na przyszło¶ć:
Zdaje się, że można wywalić czeski z pliku konfiguracyjnego instalatora i powinno pój¶ć. Kiedy¶ ulepszałem instalator, żeby był bardziej „mojszy”, ale w nowszej wersji niż czternastka.

Sponsi - 22 Grudzień 2014, 10:38

A, to też dobry myk.

Dzięki!! Wesołych!