|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Pomóż mi wykonać rysunek - Pomysł lub grafika
zarkoz123 - 16 Marzec 2015, 15:25 Temat postu: Pomysł lub grafika Witam ponownie, otóż skończyłem już grafikę ale nie jest zbyt fajna ponieważ jestem w tym amatorem :D. (Skończony obrazek w załączniku)
Sprawa wygląda następująco, otóż pracuję w firmie która wyszywa rożne loga, obrazki itp... na ubraniach ale nie tworzy niczego sama, tylko wyszywa. A że przynależę do klubu bokserskiego i trener prosił żebym zrobił może jakieś logo i wyszyjemy je w firmie której pracuje. No i zrobiłem ale nie jest aż tak dobre :D
I miałbym prośbę czy miałby ktoś trochę czasu i ochotę żeby stworzyć jakieś fajne logo? Wiem że jest tu dużo osób które są dobre w obsługiwaniu się tym programem i nie tylko.
Logo nie mogło by być zbyt skomplikowane ponieważ musi zostać wyszyte. I konieczny byłby napis Dungannon Boxing Club.
Jeśli miałby ktoś ochotę pomoc, proszę dać znać. Z góry wielkieeee dziekiii.
chezare - 16 Marzec 2015, 15:46
I co kolego Shame?
zarkoz123 - 16 Marzec 2015, 15:54
chezare napisał/a: | I co kolego Shame? |
:D
restauro - 16 Marzec 2015, 16:04
Po co się Czarek męczyłeś z rysowaniem w wektorze, kolega nawet tego nie oglądał , tylko wyszywa gnioty.
Ale jak ktoś zakłada dziesięć tych samych wątków to normalne ze nie może się odnaleźć.
Shame - 16 Marzec 2015, 16:42
I co kolego Sha.. A, to ja No co? Chez zrobił całą grafę - tylko font kiepski. Hmm... W sumie to w tego typu hipsterskich collage ze skrzydełkami itp. to lepszy jest Bidonik. Osobiście inaczej bym do tego podszedł. MOŻE jak mi się zachce, ale jestem zawalony robotą więc raczej wątpię.
chezare - 17 Marzec 2015, 08:41
Nie zrobiłem, tylko obrysowałem krzywymi marny obrazek rękawic, które kolega ściągnął gdzieś z internetu.
|
|