Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - POMOCY!

Alano - 23 Marzec 2015, 16:26
Temat postu: POMOCY!
Witam wszystkich mam do was ogromną prośbę a mianowicie potrzebuje zmienić logo firmy na format wektorowy cdr (nie wiem dokładnie bo jestem w tym zielony). chodzi o samo logo z napisem u góry, bez tego napisu po spodem. potrzebuje tego na wczoraj (polecenie szefa). proszę o pomoc. pozdrawiam.
restauro - 23 Marzec 2015, 17:45

Trochę małe to logo ,a właściwie tekst.
Font to Celtic Bold lub płatny American-Uncial ale przerobione . gdyby był wiekszy obrazek dobrej jakości byłoby łatwiej .

Alano - 23 Marzec 2015, 17:57

no niestety innego zdj w lepszej jakości nie posiadam :-/ ale jest to wykonalne? bo jutro jestem umówiony w agencji reklamy i muszę im to logo dać własnie w tym formacie. to logo będzię mieć max 15x15 cm jeśli to coś zmieni.
Shame - 23 Marzec 2015, 18:07

TUTAJ masz rozwiązanie.

restauro napisał/a:
Font to Celtic Bold lub płatny American-Uncial ale przerobione .

Nom, też myślałem, że to Celtic, ale nie do końca. Kształt niektórych liter jest baaaaardzo podobny, ale są niuanse, które różnią ten font, od użytego w logo. Nie wiem, czy ktoś przerabiał Celtic'a czy może to jego jakaś stara (lub najnowsza) wersja, której nie widziałem? ;-)