|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - Pomoc W wykonaniu pracy
ssiiwwyyy - 2 Czerwiec 2015, 10:14 Temat postu: Pomoc W wykonaniu pracy Siemka wybrałem nietrafnie kierunek grafika ( nie mam duszy artysty ) potrzebuje pomocy wykonaniu pracy chodzi o 10 wizytówek np. piwo wino itp. nie muszą być piękne chodzi żeby fajnie wyglądało to jakoś może ktoś ma jakieś stare projekty swoje ?? i do tego bajka na 10 stron ( bajka rysunkowa ) pomoże ktoś ??
tegraf - 2 Czerwiec 2015, 11:14
Nieprawdopodobne. Nie wierzę, że to czytam.
Dla pewności: chodzi o to, by ktoś Ci oddał swoje prace, a Ty dzięki nim zaliczysz temat? Że niby to Ty je zrobiłeś?
chezare - 2 Czerwiec 2015, 12:39
Uszczypnąć Cię?
tegraf - 2 Czerwiec 2015, 12:41
Za słabo. Walnij obuchem.
Shame - 2 Czerwiec 2015, 16:20
ssiiwwyyy, własnych prac nikt ci nie da. To tak na początek. Ogólnie, gdybyś dokładnie opisał swój problem i wyczerpująco przedstawił zagadnienie, a nie "takie coś, z takim czymś, bez takiego czegoś, obojętnie co, ale dokładnie takie" to pewnie to forum pomogłoby Ci to zrobić poprzez POKAZANIE JAK, a nie WYRĘCZENIE GOTOWCA. Pomyśl o tym, że ludzie tutaj to często profesjonalni graficy, pracujący w firmach i drukarniach i ich czas i umiejętności są cenne. To słowo kluczowe - cenne. Jak chcesz gotowca, to Ci ktoś wyceni taką robotę. Zapłacisz, to dostaniesz gotowca.
kula69 - 2 Czerwiec 2015, 16:30
a może był pijany lub cóś ... i real z marzeniami się był pomerdał
restauro - 2 Czerwiec 2015, 17:01
" Ni mom chęci do roboty
Ani rano, ni wiecorem
Hej, stanę na wirsycku
Bedę dyrektorem "
http://www.pb.pl/4166750,...-dla-inwestorow
dj_maras - 2 Czerwiec 2015, 20:44
setki wizytówek są do pobrania za free - wystarczy poszukać.
a komiks na 10 stron to już pewnie kwestia 1000zł
ps. ludzie to mają pomysły-wymysły :]
|
|