| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - problem z ponowną instalacją x6
mmarmolade - 6 Lipiec 2015, 11:20 Temat postu: problem z ponowną instalacją x6 Jak w temacie - padł mi twardy dysk i musiałam go wymienić po czym, kiedy próbuję normalnie zainstalować ponownie corela wpisując numer seryjny, wyskakuje mi komunikat -
"Potwierdź uaktualnienie
Zamierzasz zainstalować uaktualnioną wersję pakietu CorelDRAW Graphic Suite X6.1 ale program instalacyjny nie może wykryć uprawnionej instalacji pakietu CorelDRAW Graphic Suite.
Aby kontynuować uaktualnienie, wprowadź numer seryjny pakietu CorelDRAW Graphic SuiteX5 lub X4
(miejsce na numer)"
Przed X6 nie miałam żadnego innego, X5 czy X4, nie rozumiem więc dlaczego odczytuje to jako uaktualnienie a nie jako normalną instalację? Czy ktoś orientuje się o co może chodzić? Z góry dziękuje za pomoc.
restauro - 6 Lipiec 2015, 12:30
| mmarmolade napisał/a: | | nie rozumiem więc dlaczego odczytuje to jako uaktualnienie a nie jako normalną instalację? |
Widocznie program który chcesz zainstalować jest " Uaktualnieniem , Upgarde" dla posiadaczy starszych pełnych wersji .Taki program jest około 50% tańszy. Powinno być to gdzieś na pudełku zaznaczone.
mmarmolade - 6 Lipiec 2015, 14:48
A faktycznie jest upgrade i dostałam w gratisie x5 (wcześniej instalował ktoś za mnie). Dzięki!
restauro - 6 Lipiec 2015, 15:01
| mmarmolade napisał/a: | | wcześniej instalował ktoś za mnie |
Uaktualnienie i Aktualizacja to nie zawsze jak widać znaczy to samo .
|
|