Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Szukam rysunku lub czcionki - co to za czcionka?

karuzela - 4 Sierpień 2015, 21:05
Temat postu: co to za czcionka?
hej :) dawno mnie tutaj nie było :) witam was nowym wątkiem i jak zawsze liczę na wasz geniusz :) czcionki znam...nie raz je widziałam ale jak to bywa...jak sie czegoś szuka to tego nie można znaleźć, obstawiałam oldschool na dafont i te podstawowe a dalej nie wiem gdzie szukać. whatfontis też odpada ze względu na jakość :)

z góry dziekuję i życzę mnóstwo słonka :mrgreen:

DoluDesign - 4 Sierpień 2015, 21:35

http://www.dafont.com/cro...?text=PODDEBICE
Artur Miernik - 4 Sierpień 2015, 22:03

Bardziej, niż zabawne.
Shame - 4 Sierpień 2015, 22:47

Też znalazłem :mrgreen:
karuzela - 5 Sierpień 2015, 09:52

DoluDesign i Shame bardzo wam dziękuję :) Przykro mi, że wydaje się to zabawne :) pozdrawiam ;-)
bidon184 - 5 Sierpień 2015, 10:36

to nie DoluDesign twierdzi ze zabawne tylko Artur Miernik :-) swoja droga ciekawe dlaczego :-) o ile pamiec mnie nie myli tez kiedys prosil o fonta ktory np dla mnie byl banalny,hym ale moze mi sie pomylilo :-)
Shame - 5 Sierpień 2015, 19:05

bidon184 napisał/a:
to nie DoluDesign twierdzi ze zabawne tylko Artur Miernik

Też się zastanawiałem, dlaczego tak napisał ;-) Pewno żart sytuacyjny. A ja się nieco podkpiwałem bo ewidentnie szukałaś fonta na Poddębice, a nie na ten tekst na dole, który pewno znalazł się na screenie przypadkiem. Ot, taki żarcik :-P

DoluDesign - 5 Sierpień 2015, 21:01

Shame napisał/a:
bidon184 napisał/a:
to nie DoluDesign twierdzi ze zabawne tylko Artur Miernik

Też się zastanawiałem, dlaczego tak napisał ;-) Pewno żart sytuacyjny. A ja się nieco podkpiwałem bo ewidentnie szukałaś fonta na Poddębice, a nie na ten tekst na dole, który pewno znalazł się na screenie przypadkiem. Ot, taki żarcik :-P

czcionki znam...nie raz je , trzeba się wczytać ;)

chezare - 5 Sierpień 2015, 21:07

Zgadzam się z Arturem. :-)
restauro - 5 Sierpień 2015, 21:12

chezare napisał/a:
Zgadzam się z Arturem

"Niech się dzieje wola Nieba,
Z nią się zawsze zgadzać trzeba " Napisał AF

Shame - 5 Sierpień 2015, 21:28

DoluDesign napisał/a:
czcionki znam...nie raz je , trzeba się wczytać ;)

Nadal nie rozumiem. Trudno.