|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Szukam rysunku lub czcionki - co to za czcionka?
karuzela - 4 Sierpień 2015, 21:05 Temat postu: co to za czcionka? hej :) dawno mnie tutaj nie było :) witam was nowym wątkiem i jak zawsze liczę na wasz geniusz :) czcionki znam...nie raz je widziałam ale jak to bywa...jak sie czegoś szuka to tego nie można znaleźć, obstawiałam oldschool na dafont i te podstawowe a dalej nie wiem gdzie szukać. whatfontis też odpada ze względu na jakość :)
z góry dziekuję i życzę mnóstwo słonka
DoluDesign - 4 Sierpień 2015, 21:35
http://www.dafont.com/cro...?text=PODDEBICE
Artur Miernik - 4 Sierpień 2015, 22:03
Bardziej, niż zabawne.
Shame - 4 Sierpień 2015, 22:47
Też znalazłem
karuzela - 5 Sierpień 2015, 09:52
DoluDesign i Shame bardzo wam dziękuję :) Przykro mi, że wydaje się to zabawne :) pozdrawiam
bidon184 - 5 Sierpień 2015, 10:36
to nie DoluDesign twierdzi ze zabawne tylko Artur Miernik swoja droga ciekawe dlaczego o ile pamiec mnie nie myli tez kiedys prosil o fonta ktory np dla mnie byl banalny,hym ale moze mi sie pomylilo
Shame - 5 Sierpień 2015, 19:05
bidon184 napisał/a: | to nie DoluDesign twierdzi ze zabawne tylko Artur Miernik |
Też się zastanawiałem, dlaczego tak napisał Pewno żart sytuacyjny. A ja się nieco podkpiwałem bo ewidentnie szukałaś fonta na Poddębice, a nie na ten tekst na dole, który pewno znalazł się na screenie przypadkiem. Ot, taki żarcik
DoluDesign - 5 Sierpień 2015, 21:01
Shame napisał/a: | bidon184 napisał/a: | to nie DoluDesign twierdzi ze zabawne tylko Artur Miernik |
Też się zastanawiałem, dlaczego tak napisał Pewno żart sytuacyjny. A ja się nieco podkpiwałem bo ewidentnie szukałaś fonta na Poddębice, a nie na ten tekst na dole, który pewno znalazł się na screenie przypadkiem. Ot, taki żarcik |
czcionki znam...nie raz je , trzeba się wczytać ;)
chezare - 5 Sierpień 2015, 21:07
Zgadzam się z Arturem.
restauro - 5 Sierpień 2015, 21:12
chezare napisał/a: | Zgadzam się z Arturem |
"Niech się dzieje wola Nieba,
Z nią się zawsze zgadzać trzeba " Napisał AF
Shame - 5 Sierpień 2015, 21:28
DoluDesign napisał/a: | czcionki znam...nie raz je , trzeba się wczytać ;) |
Nadal nie rozumiem. Trudno.
|
|