| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Crack do Corela
mario1919 - 27 Październik 2015, 22:10 Temat postu: Crack do Corela Mam pytanie jest może crack do Corela bo niestety posiadam wersje 30 dniową a nie stac mnie na kupno.
restauro - 27 Październik 2015, 22:19
Najtańsza niekomercyjna wersja kosztuje około 300 zł
mario1919 - 27 Październik 2015, 22:24
A czy da sie skrakować corela?
tegraf - 27 Październik 2015, 22:47
| mario1919 napisał/a: | | A czy da sie skrakować corela? |
Bez problemu. Nawet nie potrzeba do tego jakiś tam specjalnych narzędzi. Wystarczy trzy razy obejść Corela, wypowiadając zaklęcie:
Na drzewie siedzi sroczka,
Co biały brzuszek ma,
Ja mówię jej: dzień dobry,
A ona: kra, kra, kra.
I już! Corel skrakowany!
Shame - 27 Październik 2015, 22:48
| mario1919 napisał/a: | | A czy da sie skrakować corela? |
Pewno, że się da. Wystarczy kilka lat studiów informatycznych na kierunku programistka i algorytmy. Następnie co najmniej kilka lat w jakimś team'ie crackerów i ani się obejrzysz, będziesz miał tego Corela.
Zresztą, to pytanie nie do nas, maluczkich. Lepiej zasięgnij języka w Pomocy Technicznej Corela. Co prawda dają sobie kilka dni na odpowiedź, ale jak już, to dają wyczerpującą. Kto wie, może jak podasz maila to ci prześlą crack.
tegraf - 27 Październik 2015, 22:53
A czy przypadkiem corel skrakowany to corel używany w Krakowie?
Cysorz - 28 Październik 2015, 01:24
| tegraf napisał/a: | | A czy przypadkiem corel skrakowany to corel używany w Krakowie? |
No to ja się muszę przyznać, że takiego właśnie używam
Artur Miernik - 28 Październik 2015, 11:57
Inkscape jest od razu z-krakowa-ny.
chezare - 29 Październik 2015, 21:57
Nie chcę nic mówić, ale na tym forum jest przepis jak z Krakowa-ć Corela.
Tak w ogóle, to dawno temu zrobiłem tak jak Shame radzi i to bez żadnej wiedzy informatycznej, a już na pewno bez kilku lat studiowania informatyki. W dobie internetu, to nie jest konieczne.
Dotąd kombinowałem, aż udało mi się program "poprawić", niestety jednego problemu nie udało mi się obejść. Co robi w takim przypadku średnio rozgarnięty użytkownik programu?
Dzwoni do pomocy technicznej. Nie chcieli byście usłyszeć tego co ja usłyszałem od ludzi z HP, bo to ta firma była autorem tego dziadostwa.
|
|