|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Pomóż mi wykonać rysunek - Logo do teamu
Setgo - 29 Październik 2015, 13:37 Temat postu: Logo do teamu Witam serdecznie mam pewien problem wogóle się nie znam na Corelu , chciałbym stworzyć swoje logo do teamu wędkarskiego który wyznaje zasadę No Kill czyli łowimy i wypuszczamy . Team będzie karpiowy czy ktoś mógłby mi pomóć i stworzył takie logo ?
dj_maras - 30 Październik 2015, 20:39
https://www.youtube.com/watch?v=RxtRsbvsckw
Cysorz - 31 Październik 2015, 00:28
Spróbuj narysować najpierw na kartce - zazwyczaj się od tego zaczyna...
Shame - 31 Październik 2015, 08:12
Malutki napisał/a: | Spróbuj narysować najpierw na kartce - zazwyczaj się od tego zaczyna... |
O to to to! Jeśli masz jakikolwiek, nawet dość mglisty pomysł na Wasze logo, to zrób na kartce i nie krępuj się - zeskanuj i wrzuć tutaj. Na pewno chętnie pomożemy zamienić to na wersję elektroniczną i dopieścić. Nikt nigdy nikogo u Nas nie wyśmiewał za zdolności plastyczno-techniczne. Większość z nas nie jest artystami, a bardziej... technikami. Podejrzewam, że gdyby poprosić nas wszystkich o wykonanie portretu dowolną klasyczną metodą to średnia z tych działań wyglądałaby np. tak:
chezare - 31 Październik 2015, 16:39
Raczej tak
Artur Miernik - 31 Październik 2015, 17:08
A to ci!
chezare - 31 Październik 2015, 18:04
Ewentualnie tak
To był genialny serial.
Autorem był Osvaldo Cavandoli, projektant techniczny w Alfa Romeo. La Linea powstała kiedy miał 49 lat. Sexilinea i Eroslinea, dziesięć i dwadzieścia lat później.
Od 8 lat dotyczy go jedno z najstarszych świąt na ziemi (3000 lat).
Tak na marginesie, meksykański Dzień Zmarłych obchodzony był w lecie dopóki Hiszpanie nie zmienili daty, a coraz popularniejszy w Polsce celtycki Halloween, którego parodia dotarła do nas zza oceanu, to dzień wiedźm, ze zmarłymi nie mający nic wspólnego. Jesteśmy jak małpy.
restauro - 31 Październik 2015, 19:01
https://www.youtube.com/w...P0RmH9OglZQUN-o
Setgo - 3 Listopad 2015, 14:32
Jeśli to możliwe bardzo bym prosił kogoś o wykonanie w kolorze może zielonym napisu <logo> o nazwie " Pro Carp Accessories" z jakimś karpiowym elementem zdaje się na wasze umysły dziękuje
bidon184 - 3 Listopad 2015, 15:11
a taka wariacja na temat
Setgo - 3 Listopad 2015, 19:20
Jest super dziękuje ! :)
|
|