Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Inne - Potrzebuje cliparty cmx lub cdr HOROSKOP zwykly oraz chinski

tusek - 22 Grudzień 2007, 12:55
Temat postu: Potrzebuje cliparty cmx lub cdr HOROSKOP zwykly oraz chinski
Witam,

potrzebuje koniecznie czarno-biale kliparty ze znakami horoskopu w postaci rysunkow, bo same znaczki to ja wiem ze sa w corelu, ale chce takie jakies smieszne kliparty, bo musze to wykorzystac na pieczatkach. Jesli kots z was moze pomoc bede bardzo wdzieczny.

Glownie chodzi mi o te chinskie hosroskopy. Czyli 12 podobnych do siebie klipartow z takimi stworzatkami jak:

waz, swinka, krolik, tygrys, myszka...itp.

Za wszelkapomoc bede bardzo wdzieczny.

jako przyklad podaje taka zrobiona pieczatke w zwyklam horoskopie "rak"

Gość - 25 Grudzień 2007, 01:23

widze ze forum wymiata, a chetni do udzielenia pomocy pchaja sie wrecz drzwiami i oknami-
Pozdro.

JarekDRAW - 28 Grudzień 2007, 06:31

Witam, ale nerwowy kolega jest, jak by ktoś miał taki klipart na pewno by go wrzucił :-)
tusek - 31 Grudzień 2007, 12:49

no dobra, powiedzmy ze masz racje, wobec tego czekam cierpliwie, moze sie cos pojawi, a jak sam znajde takie kliparty to tez wrzuce, a jak ktos potrzebuje do zwyklego horoskopu to ja mam, teraz mi brakuje wlasnie te zwierzaki do chinskiego. Pozdrawiam i przy okazji Szczesliwego Nowego Roku.
anonymus - 31 Grudzień 2007, 13:05

Szukałeś w wyszukiwarce graficznej Google? Są tam całe serie bitmap z potrzebnymi Ci piktogramami, które można bardzo prosto i szybciutko obrobić...
tusek - 29 Styczeń 2008, 15:29

Cysorz, dzieki szukalem, w ten tez sposob sobie obrobilem z JPG na CDR w OCR TRACE ta serie do zwyklego horoskopu, ale z chinskim nadal mam klopot!
jagna - 31 Styczeń 2008, 06:24

wiele interesujących klipartów możesz znaleźć na dyskach z klipartami Worda. WMF otwiera się w Corelu jako wektor