| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Corel Draw Student & Home x7 ma ktoś instalke?
JamroMarcin - 10 Luty 2016, 23:15 Temat postu: Corel Draw Student & Home x7 ma ktoś instalke? Co mi poradzicie, skąd wziąć taką instalke programu aby mój klucz zadziałał.. moja płyta stała się nieczytelna. Może ma ktoś obraz takiej płyty?? Poradźicie prosze..
Pozdrawiam Marcin
Shame - 10 Luty 2016, 23:43
Zessaj triala ze strony Corela. Te wersje testowe to w pełni funkcjonalne aplikacje tylko że z czasowym ograniczeniem. Jak zainstalujesz i wpiszesz klucz to ci przejdzie w pełną wersję i licznik zniknie. Tylko pamiętaj, że H&S nie działa w trybie x64 a jedynie x86 i takiego triala musiałbyś pewnie zainstalować. Gwarancji nie ma, że zadziała, ale kto wie?...
Hmm... swoją droga to ciekawe, czy to ta sama osoba -> http://corel.wodip.opole....a1a5491fa#63918 ?? Jeśli tak, to po co zakładasz drugie konto i piszesz to samo?
Poramańcz - 11 Luty 2016, 22:42
Dziwna zbieżność. Mam tylko jedno konto. Nie zakładałem tego wątku. Ja to ja i nie on.
JamroMarcin - 12 Luty 2016, 18:44
Tak zgadza sie..Ja to nie TY !! ;) Daj Cynk Czy pójdzie ta wersja x86, bo ja mam win 7 x64.. Dopiero bede to mógł przetestować pewnie w niedziele... A swoją drogą jak byś dorwał płytkę/obraz udostępnisz po sąsiedzku? ;p
|
|