Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - PRO¦BA O PRZEROBIENIE CO CDR! PILNE

dj_maras - 12 Marzec 2016, 09:35
Temat postu: PRO¦BA O PRZEROBIENIE CO CDR! PILNE
https://www.dropbox.com/s...L_1603.pdf?dl=0

Witam, bardzo proszę o przerobienie mi tego pliku do cdr...
niby to pdf a mój corel ni cholery nie chce tego odpalić...

DZIĘKI I POZDRO!

restauro - 12 Marzec 2016, 10:13

Może być problem z fontami .Przynajmniej u mnie zmienia.
Shame - 12 Marzec 2016, 10:31

Poczekaj chwilę, bo muszę wrzucić w Chmurę. Nie pamiętałem jakiego masz Corela więc jest w X3. Format B1, CMYK, fonty pokrzywione. Jak się wgra to podrzucę link.

Jak chcesz z fontami to załatwi Kievit Pro: Regular, Bold, Black i jeszcze który¶, nie pamiętam.

---- EDIT ----

Zobacz, czy juz możesz pobrać: LINK

bidon184 - 12 Marzec 2016, 11:54

101 MB :shock: co tam jest dj_maras ? telewizor w pakiecie :-) a zfontami to jak ktos byl szybki i pobral mojego tutka zanim go skasowalem :-) to jesli jest pdf to ma fonty 8-)
restauro - 12 Marzec 2016, 12:31

bidon184 napisał/a:
to jesli jest pdf to ma fonty

Problem był u mnie z Adobe , musiał pobrać sobie dodatkowe fonty .

bidon184 - 12 Marzec 2016, 12:49

adobe nie pobiera fontow tylko aktualizuje ich kodowanie,fonty sa mozecie mi wierzyc :-)
dj_maras - 12 Marzec 2016, 12:51

Wielkie dzięki shame !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
restauro - 12 Marzec 2016, 12:52

Nie wiem co tam pobierał ? było tego 50 mega. Reklama z Kowalczyk , była widocznie zapisana dużo nowsz± wersj± programu .
bidon184 - 12 Marzec 2016, 13:44

znaczy jak ? pdf pobral 50 mega :shock: no to ja bym dal ostrzezenia dla dj_maras za rozsylanie Adware ty wez zobacz ciasteczka i ustawienia updatu w kompie,bo jesli bez pozwolenia przekroczylo 2 mb to nalezy pochylic sie nad zapora bo to nie jest normalne,nie ma prawa zmieniac ustawien domyslnych ,a taka ilosc danych na bank to zmienila ,i nie licz na to ze to tylko w zwiazku z aktualizacja danego pdf,to zmienilo wogle ustawienia adobe,moze jestes na kabelku i nie zwracasz na takie cos uwagi ja jeste na modemie i takie rzeczy wychwytuje natychmiast,pobiez sobie z shareware UnHack ME ,zobaczysz ile smordu zrobil ci ten pdfik,sam nie bedziesz wiezyl w to co zobaczysz :-)
restauro - 12 Marzec 2016, 16:25

Nie mój Adobe pobrał 50 mega .
Shame - 12 Marzec 2016, 20:07

dj_maras napisał/a:
Wielkie dzięki shame !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No problemo.