| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Brak podglądu w X7
Andrzej - 11 Kwiecień 2016, 14:10 Temat postu: Brak podglądu w X7 Nie otwiera mi się okienko "podgląd" przy otwieraniu plików. Byś może ktoś już miał ten problem i wie jak temu zaradzić (Corek X7). Z góry dziękuję.
Shame - 11 Kwiecień 2016, 16:50
Tutaj:
Chyba o to chodziło?
Andrzej - 12 Kwiecień 2016, 06:12
Źle to wytłumaczyłem. Nie mogę "podglądnąć" plików w tym oknie - niezależnie od rozszerzenia i wersji Corela. Zawsze pokazywały mi się miniaturki w tym oknie - teraz komunikat "podgląd jest niemożliwy.
Cysorz - 12 Kwiecień 2016, 18:28
A nie montowałeś jakiejś innej wersji Corela? Chociażby testowej?
Shame - 12 Kwiecień 2016, 18:50
| Cysorz napisał/a: | | A nie montowałeś jakiejś innej wersji Corela? Chociażby testowej? |
Dobre pytanie. Jeśli instalowałeś coś (np. triala) i potem go usunąłeś to jest bardzo prawdopodobne, że skasowało asocjację plików. Najprościej przeinstalować Corela. Możesz użyć opcję NAPRAW jak odpalisz instalkę. Powinno pomóc, a nie stracisz własnych spersonalizowanych ustawień.
restauro - 12 Kwiecień 2016, 19:14
Może jakieś aktualizacje systemu ? Ostatnio robiły sporo zamieszana.
Shame - 12 Kwiecień 2016, 19:22
| restauro napisał/a: | | Może jakieś aktualizacje systemu ? Ostatnio robiły sporo zamieszana. |
Ja mam do najnowszej i podgląd jest... Chociaż po prawdzie to ostatnio właśnie naprawiałem Corela, bo trial X8 mi popsuł.
sweng - 21 Kwiecień 2016, 11:41
Po upgradzie do ósemki też podgląd mi uciekł. Przeinstalowanie X6 na nowo nie pomogło.
|
|