Przesunięty przez: JarekDRAW 17 Styczeń 2009, 08:01 |
Spolszczenie do niemieckiego corela 11 ??? |
Autor |
Wiadomość |
byq_gl
Początkujący
|
Wysłany: 26 Grudzień 2008, 20:11 Spolszczenie do niemieckiego corela 11 ???
|
|
|
Witam - czy ktoś potrafi mi podpowiedzieć gdzie szukać spolszczenia do niemieckiej wersji corela 11 ? To co znalazłem do tej pory w necie działa ale z angielska wersją, z moją ni hu hu ... HILFE ! |
|
|
|
|
miro88
Doradca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 119 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
|
byq_gl
Początkujący
|
Wysłany: 27 Grudzień 2008, 00:08
|
|
|
Dzieki ;) na googlach spedziłem już sporo czasu żeby to znaleźć - chyba wszystkie tematy przeszukałem ... sporo osób ma ten sam problem. W linku który podajesz jest prawdopodobnie to co już sprawdzałem wcześniej - widze po rozmiarze - plik i tak sie nie ściąga cały - uszkodzony zip. W każdym razie dzięki za pomoc.
Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł gdzie tego szukać ? |
|
|
|
|
miro88
Doradca
|
Wysłany: 27 Grudzień 2008, 09:09
|
|
|
byq_gl napisał/a: | W linku który podajesz jest prawdopodobnie to co już sprawdzałem wcześniej - widze po rozmiarze - plik i tak sie nie ściąga cały - uszkodzony zip. |
Link jest prawidłowy i działa. Archiwum jest poprawne - ściąga się w całości i pliki się otwierają bez problemu.
Drugi link: http://www.voila.pl/327/o6aep/ |
|
|
|
|
byq_gl
Początkujący
|
Wysłany: 27 Grudzień 2008, 13:47
|
|
|
Ok - plik sciągniety. Faktycznie jest to ten sam plik, który już wcześniej próbowałem - może ja opisze szybko w czym problem: Po instalacji mojego Corela wogóle nie ma pliku, który jest w tym spolszczeniu do podmiany, a sama łata nie działa ponieważ wyskakują błędy o niewłaściwej wersji plików dll które mają być zmodyfikowane. Kiedyś miałem Corela wersje angielska i ta sama łatka świetnie wszystko w 10 s. pozmieniała - teraz jest to niemożliwe. |
|
|
|
|
miro88
Doradca
|
Wysłany: 27 Grudzień 2008, 16:33
|
|
|
Cytat: | Po instalacji mojego Corela wogóle nie ma pliku, który jest w tym spolszczeniu do podmiany |
1. Zmień nazwę pliku w spolszczeniu do podmiany
2. W info piszę że spolszczenie działa na wersji Corela 11.663 - możesz to sprawdzić klikając Pomoc / CorelDraw - Informacje
3. Zainstaluj Corela na nowo i wtedy spróbuj ze spolszczeniem
4. Jeśli nie pomoże możesz pobrać trial wersji 12PL (30 dni) stąd |
|
|
|
|
byq_gl
Początkujący
|
Wysłany: 27 Grudzień 2008, 23:51
|
|
|
Dzieki za wszystko. Ta wersja naprawde nie dziala z moim corelem. Udalo sie jednak znalezc wlasciwe spolszczenie dzieki ludziom, ktorzy juz przez to przeszli. Pozdrawiam |
|
|
|
|
LukaszS
Początkujący
|
Wysłany: 8 Styczeń 2009, 09:35
|
|
|
Mam ten sam problem z Corelem w wersji niemieckiej że nie da się go spolszczyć.
Skoro udało Ci się spolszczyć go.
Czy mógłbyś podać recepturę na spolszczenie(zangielszczenie) tej wersji Corela?
pozdrawiam
Łukasz
byq_gl napisał/a: | Dzieki za wszystko. Ta wersja naprawde nie dziala z moim corelem. Udalo sie jednak znalezc wlasciwe spolszczenie dzieki ludziom, ktorzy juz przez to przeszli. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
byq_gl
Początkujący
|
Wysłany: 8 Styczeń 2009, 23:06
|
|
|
LukaszS napisał/a: | Mam ten sam problem z Corelem w wersji niemieckiej że nie da się go spolszczyć. | [/quote]
Na maila wrzuciłem Ci linka gdzie tego szukać
pozdrawiam |
|
|
|
|
wacraf
Początkujący
|
Wysłany: 3 Luty 2009, 11:45
|
|
|
Czy mi też mógłbyś wysłać linka? |
|
|
|
|
robk1
Początkujący
|
Wysłany: 4 Luty 2009, 16:17
|
|
|
Też chętnie skorzystam, o ile to możliwe. |
|
|
|
|
mikogr
Początkujący
|
Wysłany: 25 Luty 2009, 15:03
|
|
|
Witam jesli istnieje taka mozliwośc to poprosze także przepis na spolszczenie tego programu |
|
|
|
|
panaman
Początkujący
|
Wysłany: 25 Luty 2009, 20:23
|
|
|
Witam, coś mi się wydaje, że się wdupczyłem w to samo dziadostwo. Corel 11 po DE FR lub NH i za nic nie chce się spolszczyć - jeśli ktoś wie jak przez to przebrnąć to niech napisze!!!!!
Z góry dzięki! |
|
|
|
|
rewizor
Początkujący
|
Wysłany: 17 Marzec 2009, 16:50
|
|
|
byq_gl, [b] Weź no kolego podziel się z forumowiczami swoją wiedzą w tym temacie. |
|
|
|
|
xxxyyy
Początkujący
|
Wysłany: 4 Kwiecień 2009, 03:28
|
|
|
Czy komuś udało się rozwiązać ten problem i podzieli się rozwiązaniem? Zadowoli mnie również wersja angielska. |
|
|
|
|
bn_niedzwiedz
Początkujący
|
Wysłany: 23 Listopad 2009, 21:39
|
|
|
Witam!
byq_gl - Czy mógłbyś podzielić się linkiem do spolszczenia CorelDraw 11 (wersja językowa: niemiecko-francusko-holenderska). Przekopałem internet i znalazłem kilka ale żaden nie działa!!!!!!! Bardzo PROSZĘ - POMÓŻCIE!!!!! |
|
|
|
|
taktica
Początkujący
|
Wysłany: 17 Grudzień 2009, 12:21 corel 11 de
|
|
|
mam ten sam problem !!! jak spolszczyć corela w wersji niemieckiej???? i nic w sieci na ten tema. POMOCY! |
|
|
|
|
capat
Początkujący
|
Wysłany: 28 Grudzień 2009, 14:57
|
|
|
witam, robie mapę na której są między innymi budynki stanowiące obiekty zamknięte wypełniam kolorem i chciałabym aby na owym budynku był jego numer adresowy, niestety nie wiem jak zrobić aby ów numer był widoczny, bo jakby jest ale pod spodem koloru, dodam ze kolejnosc:przesun na wierzch nie dziala.czy ktos mogłby mi coś doradzić? |
|
|
|
|
virtualpx
Początkujący
|
Wysłany: 16 Styczeń 2010, 23:20
|
|
|
Też prosiłbym na pw lub na e-mail. Wersja 633 niemiecka... |
|
|
|
|
bn_niedzwiedz
Początkujący
|
Wysłany: 6 Kwiecień 2010, 21:48 Re: corel 11 de
|
|
|
taktica napisał/a: | mam ten sam problem !!! jak spolszczyć corela w wersji niemieckiej???? i nic w sieci na ten tema. POMOCY! |
Mam już spolszczenie!!!!! Jak ktoś chce to mogę na maila wysłać. Corela spolszczyło w całości choć tłumaczenia nie zawsze są identyczne ale wiadomo o co chodzi!!!! Ale PhotoPaint już nie jest w całości spolszczony (ale najważniejsze opcje w zakładce "Dopasuj" itp są spolszczone
Mam wersję do XP i do Vista/Win7
Pozdrawiam
Jeśli ktoś potrzebuje spolszczenie to proszę napisać maila - to prześlę w odpowiedzi |
|
|
|
|
bn_niedzwiedz
Początkujący
|
Wysłany: 6 Kwiecień 2010, 21:53
|
|
|
capat napisał/a: | witam, robie mapę na której są między innymi budynki stanowiące obiekty zamknięte wypełniam kolorem i chciałabym aby na owym budynku był jego numer adresowy, niestety nie wiem jak zrobić aby ów numer był widoczny, bo jakby jest ale pod spodem koloru, dodam ze kolejnosc:przesun na wierzch nie dziala.czy ktos mogłby mi coś doradzić? |
Uruchom "menedżera obiektów" w zakładce okno -> Dokery -> Menedżer obiektów i tam widoczne jest w formie drzewa struktura warstw obiektów, należy kliknąć na obiekt który chcesz dać na wierzch i kliknąć na obiekt, który jest na samej górze i będziesz widział gdzie go przeciągnąć w tym okienku po prawej stronie. Może mało precyzyjnie wytłumaczyłem ale się domyślisz o co chodzi. Bardzo proste to jest |
|
|
|
|
charlesik
Początkujący
|
Wysłany: 30 Grudzień 2011, 19:09
|
|
|
Również proszę o info dot. spolszczenia Corela w wersji 11.633 (niemiecki)
Kontakt: charlesik@o2.pl |
|
|
|
|
bn_niedzwiedz
Początkujący
|
|
|
|
|