|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
do zamkniecia |
Autor |
Wiadomość |
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 17 Wrzesień 2012, 20:42
|
|
|
Zobacz jeszcze TUTAJ
Ja bym się nie szarpał z Corelem tylko użył jakiegoś programu, który daje z tym sobie bez problemu radę, np. DesignPro. Jeśli te kody muszą trafić do Corela, to wydrukowałbym to do pdfa, otworzył w Corelu i skryptem poprzestawiał tam gdzie trzeba, ale to jest marne rozwiązanie.
Corel się do tego nie nadaje. |
|
|
|
|
Stipa
Doradca fan corela od wersji 2.0
Wersja CorelDRAW: X7
|
Wysłany: 8 Styczeń 2013, 18:18
|
|
|
CO SIĘ NIE DA, JAK SIĘ DA!
Właśnie spróbowałem na szybko. kalkulator generował mi kolejne liczby, liczby wklejały się do corelowego generatora kodów kreskowych, a kody wklejały się do Corela, a potem tylko trzeba je odpowiednio porozmieszczać na stronie. A to wszystko robi się samo po kliknięciu klawisza ~. Bułka z masłem.
Trzeba tylko użyć odpowiedniego narzędzia - EZ Macros. I zastanowić się, jak przygotować pulpit komputera, by zadziałało. Popatrz na mój temat o programie EZ Macros. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|