Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Robaczki wokół wybranego obiektu - jak się pozbyć?
Autor Wiadomość
restauro 

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Wysłany: 19 Czerwiec 2014, 19:23   

zapach-poziomek napisał/a:
radzę sobie z dźwiganiem

Dawno nie byłem w Krakowie i tak sobie pomyślałem , że te kamienie to ewentualnie ja . Jako osoba zawsze chętnie służąca pomocą może nadałbym się i do innych rzeczy? :oops:

zapach-poziomek
Początkujący

Wysłany: 19 Czerwiec 2014, 20:14   

restauro napisał/a:

Dawno nie byłem w Krakowie i tak sobie pomyślałem , że te kamienie to ewentualnie ja .

Ale co Ty te kamienie ewentualnie? Bo ewidentnie zgubiłam wątek, zanim go w ogóle podjęłam :) (na szczęście uprzedzałam, że nie należę do najbystrzejszych, więc sumienie mam czyste ;))

restauro napisał/a:
Jako osoba zawsze chętnie służąca pomocą może nadałbym się i do innych rzeczy? :oops:

A tego to nie wiem :) Daj znać, jak będziesz w Krakowie, to się sprawdzi ;)

restauro 

Wysłany: 20 Czerwiec 2014, 19:48   

jak będziesz w Krakowie, to się sprawdzi

Muszę tylko kupić jakieś mieszkanie żeby mieć więcej śniegu zimą .Myślałem wprawdzie o Krynicy ale Kraków to też dobre miejsce . Macie niedaleko kilka górek .

zapach-poziomek
Początkujący

Wysłany: 21 Czerwiec 2014, 21:09   

restauro napisał/a:

Muszę tylko kupić jakieś mieszkanie żeby mieć więcej śniegu zimą .Myślałem wprawdzie o Krynicy ale Kraków to też dobre miejsce . Macie niedaleko kilka górek .

Nie mam pojęcia po co Ci zimą więcej śniegu, nie wiem jak to się ma do poruszonego tematu i w ogóle nie wiem jak od robaczków robiących za markizę (zapamiętałam!) przeszliśmy do kwestii Twojego mieszkania ;) (może to jakieś wewnętrzne forumowe żarty i skróty myślowe, jam nie stąd, więc nie łapię ;)) ale zapewniam Cię, jak kupisz dom w mojej okolicy, to śniegu Ci nie braknie, zawiewa z całego Krakowa ;)

Pytanie tylko, do czego Ty w takim razie właściwie chcesz się nadać jako ta osoba chętnie pomocą służąca..? ;)

restauro 

Wysłany: 23 Czerwiec 2014, 18:49   

Pytanie tylko, do czego Ty w takim razie właściwie chcesz się nadać jako ta osoba chętnie pomocą służąca..? ;)

Zastanawiam się nad stałym miejscem do zimowych górskich wypadów .Początkowo myślałem o Krynicy . Kraków jest chyba jednak lepszym rozwiązaniem . Autostrada ktorą budują pozwoli na szybkie przemieszczanie po regionie łącznie z Bieszczadami ...
Jak już będę w pobliżu to mogę do wszystkiego. :mrgreen:

zapach-poziomek
Początkujący

Wysłany: 23 Czerwiec 2014, 18:54   

restauro napisał/a:

Zastanawiam się nad stałym miejscem do zimowych górskich wypadów .Początkowo myślałem o Krynicy . Kraków jest chyba jednak lepszym rozwiązaniem .

Kumam :) Też tak myślę, Kraków jest na wszystko zawsze lepszym rozwiązaniem(*) ;)
Na autostradach się wprawdzie nie znam, bo rowerzystki mają tam zdaje się wstęp wzbroniony, a dla dobra ludzkości do samochodu nie wsiadam inaczej, niż jako pasażerka, ale z pewnością masz rację ;)

restauro napisał/a:

Jak juz będę w pobliżu to mogę do wszystkiego. :mrgreen:

Miłosiernie pozwolę Ci się jeszcze wycofać z tej deklaracji ;) Albowiem nie wiesz, co czynisz ;)

EDIT:
(*) Z wyjątkiem jedzenia ziemniaków, bo absolutnie najlepsze pyry nadziewane różnymi takimi dynksami dają w Gdańsku, normalnie orgazm przez kubki smakowe, kulinarna Sodomia i Gomoria ;)
Od marca nic nie robię, tylko myślę, pod jakim pretekstem by się tam wybrać ponownie, ale żaden jakoś nie kieruje w tamte strony ;)

chezare 

Wysłany: 23 Czerwiec 2014, 20:09   

Restauro, Ty się zastanów, bo z Krakowa dosyć blisko do Nowego Targu :-)

restauro 

Wysłany: 24 Czerwiec 2014, 08:46   

wyjątkiem jedzenia ziemniaków, bo absolutnie najlepsze pyry nadziewane różnymi takimi dynksami dają

Nic na ten temat nie wiem , może dlatego że nie jadam ziemniaków (czasem frytki) To może być teoretycznie największy problem .Co do innych aspektów sprawy może jakoś podołam?
Rower świetna rzecz do poruszania się po okolicy .Wiem bo mam w piwnicy ,chyba że ktoś go już ukradł.

restauro 

Wysłany: 24 Czerwiec 2014, 08:49   

chezare napisał/a:
Krakowa dosyć blisko do Nowego Targu

O tym właśnie pomyślałem . Z Krakowa wszędzie jest miej więcej podobny czas dojazdu, do Nowego Targu , Krynicy czy Rzeszowa . Mam trochę znajomych w województwie podkarpackim , wiec byłoby miło czasem się spotkać.

zapach-poziomek
Początkujący

Wysłany: 24 Czerwiec 2014, 09:02   

restauro napisał/a:

Nic na ten temat nie wiem , może dlatego że nie jadam ziemniaków (czasem frytki) To może być teoretycznie największy problem .

Ja też nie jadam, z wyjątkiem ziemniaków podawanych w gdańskim Barze pod Rybą ;)

restauro napisał/a:

Co do innych aspektów sprawy może jakoś podołam?

Jakoś to niemal każdy daje radę, ale żeby dobrze i porządnie, to już inna kwestia... ;)

restauro napisał/a:

Rower świetna rzecz do poruszania się po okolicy .Wiem bo mam w piwnicy ,chyba że ktoś go już ukradł.

Po okolicy? Nie żartuj, całe to Wasze wybrzeże przejechałam rowerem dwa razy, a za rok planuję po raz trzeci ;)
A Ty mieszkasz w mieście, gdzie rowery mają tak klawe życie, i trzymasz złomka w piwnicy? Toż to skandal! ;)
Wpakuj do pociągu i wyślij do Krakowa, co Ci ma stać, jak mnie się przyda drugi ;)

restauro 

Wysłany: 24 Czerwiec 2014, 14:07   

gdańskim Barze pod Rybą

Sprawdziłem gdzie jest ten bar. W tym miejscu była pierwsza w Gdańsku pizzeria ,nawet nie najgorsza.
żeby dobrze i porządnie, to już inna kwestia

W każdym razie staram się ,sam nie lubię bylejakości .
Cytat:
Wpakuj do pociągu i wyślij do Krakowa
.
Tego raczej bym nie polecał .Stalowa rama bez jednego kola i lichio wie jakimi brakami. Jakiś czas temu miałem porządniejszy który trzymałem na balkonie .
Miałem to dobre słowo , został skradziony (mieszkam na II pietrze) pod nosem mojego psa .
Zupełnie nie zareagował ,jak nie było takiej potrzeby to warczał pod drzwiami ,a tu zero reakcji.
Byłem wprawdzie w pokoju obok przysypiając przy telewizorze , ale wydawało mi się że dochodzące odgłosy to u sąsiadów piętro niżej podziwiających z balkonu piękną letnią noc .
W każdym razie jak już wyjrzałem , rower z dwoma kolesiami właśnie odjeżdżał .

zapach-poziomek
Początkujący

Wysłany: 24 Czerwiec 2014, 14:35   

restauro napisał/a:

W każdym razie staram się ,sam nie lubię bylejakości .

No to za to masz u mnie plus z góry ;) Do ewentualnego anulowania w razie czego ;)

restauro napisał/a:

W każdym razie jak już wyjrzałem , rower z dwoma kolesiami właśnie odjeżdżał .

Zawsze mnie zastanawiało, jak kolesie ten rower z takiego drugiego czy trzeciego piętra teleportują... Na pasach czy jak? Heh... I sąsiedzi niżej też nie widzą? Magia...

Tak czy owak, jakimś patentem na luźno zostawiane rowery (na przykład na balkonie właśnie) jest rozpinanie hamulców - nawet jak taki agent na niego wsiądzie, to daleko nie zajedzie, bo dość prędko się zatrzyma na czymkolwiek (ruszają przeważnie z niemałym przyspieszeniem). Oczywiście pod warunkiem, że samemu ma się nawyk sprawdzania hamulców przed jazdą ;)

chezare 

Wysłany: 24 Czerwiec 2014, 15:47   

Restauro jak pisałem o NT, to miałem co innego, a właściwie kogo, na myśli :-)
Do psa nie miej pretensji, jakbyś go nauczył jeździć na rowerze, to by pilnował :-)

restauro 

Wysłany: 24 Czerwiec 2014, 16:34   

chezare napisał/a:
do psa nie miej pretensji

Nie mam ,tym bardziej że już jest w "Krainie Wiecznych Łowów "

zapach-poziomek
Początkujący

Wysłany: 25 Czerwiec 2014, 07:37   

Jak tak cytujesz bez szerszego kontekstu to nie wiem, czy dalej rozmawiamy o rowerze i trudno mi się wytłumaczyć, tegraf ;)

Artur Miernik 

Wysłany: 26 Czerwiec 2014, 07:40   

Markiza obiektu, hrabina warstwy, baronowa zaznaczenia.

Odpowiedz do tematu