Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
POMOC W PRZYGOTOWANIU DO DRUKU
Autor Wiadomość
misianiolek87 
Bywalec

Wysłany: 3 Maj 2013, 20:31   

O JO JO Ciężko będzie mi zmienić cały tekst na biały z czarnymi konturami.

Osoba ,która mi to zleciła chce tak :/ i weź się dogadaj :/

misianiolek87 
Bywalec

Wysłany: 3 Maj 2013, 20:56   

ups coś przekroczyłam i nie mogę już załączników wstawiac :/

Trurl 
Ekspert

Wysłany: 3 Maj 2013, 20:56   

No to daj jej tak, jak chce... :-D

misianiolek87 
Bywalec

Wysłany: 3 Maj 2013, 21:06   

nio tak ,ale jak źle będzie wydrukowane na banerze to będzie na mnie he he :P

bidon184
[Usunięty]

Wysłany: 3 Maj 2013, 22:19   

o jak widze tamat żyje,a ja takie coś wykombinował,nie miałem co robić,a z uwagi że coś nikt nie pisze na forum,to co mi tam,z wektorów na necie skleciłem ,oprocz czcionki oczywiscie,czcionka jak najbardziej wypasiona :-P bedzie zaprezentowana w temacie,jesli powsatanie i ktoś będzie się chciał udzielić,jako czcionka warta pochylenia,i trza ją mieć na kompie :-P

Cysorz 

Wysłany: 3 Maj 2013, 23:40   

Starzy górale ;) powiadają przy okazji nauki jazdy na nartach: kaj siem nie wywrócis to siem nie naucys...
No i coś w tym jest :D
Możesz wysłać ten baner tak jak jest, "kumata" osoba powinna sobie poradzić. A jak nie, to będziesz mogła sobie ten banerek powiesić nad biurkiem i za każdym razem jak coś do druku poślesz to będzie to taki fajny motywator ;)

Na marginesie: moja pierwsza praca na offset to była taka ulotka z akwariami - mam ją do dzisiaj, chociaż coś koło 20 lat minęło... Wysłałem wtedy do naświetlania (Linotronic 330) plik z bitmapami w RGB a całość drukowana była na Dominancie 414 - drukarz oczywiście olał to że się dziwne kolory pojawiły ;) I baaaaardzo sobie chwalę tamtą wpadkę - od razu się nauczyłem jak się powinno pliki do druku przygotowywać... :D

misianiolek87 
Bywalec

Wysłany: 3 Maj 2013, 23:55   

Zajebioza he he zebym ja tak z nudow potrafila robic takie rzeczy , podziwiam ja siedze od 3 dni i robie 3 rzeczy i to jak koślawie :-( no wysle tak tak i doskonale rozumiem o co Ci biega z tym ze sie naucze ale chyba tal nie bedzie inny dzial w zyciu jest chyba dla mnie przeznaczony hi hi podejrzewam ze jak bede robic inne rzeczy dla mojej firmy ( w ktorej pracuje) to znowu beda problemy bo kompletnie nie kumam czemu tak nie moga byc dobrane kolory i czcionka eh a nie moge zawsze prosic o pomoc tutaj. Zrobilam kilka banerow w photoshopie i wyszly tak jak zrobilam i chcialam zaczac pracowac na corelu bo myslalam ze bedzie latwiej tak mi mowili a tu zonk :-P ale siecrozpisalam :-P jal nigdy Pozdrawiam Paulina ;-)

Odpowiedz do tematu