|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Czcionka poszukiwana |
Autor |
Wiadomość |
barto125
Początkujący
Wersja CorelDRAW: x7
|
Wysłany: 12 Sierpień 2016, 11:07 Czcionka poszukiwana
|
|
|
Witam. Kolejny raz proszę o pomoc w rozpoznaniu czcionki. Niestety moje poszukiwania spęzły na niczym.
V__55F6.jpeg
|
Pobierz Plik ściągnięto 248 raz(y) 279.88 KB |
|
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Sierpień 2016, 12:23
|
|
|
bo poszukiwania zapewne sa haotyczne troszke musicie pomyslec i dac siebie przynajmniej minimum checi ,bo tak to nie ma sensu ja fonty moge znalezc ale i tak beda tacy ktorzy napisza ze to prosta sprawa bo trza skozystac z takich to a takich serwerow ,wiec pomysl zastanow sie a jak nie da rady to bidon184 pomoze oczywiscie jesli bedzie wstanie wogle skojazyc font |
|
|
|
|
barto125
Początkujący
|
Wysłany: 12 Sierpień 2016, 12:31
|
|
|
Szukałem na wszelkich znanych mi serwisach do identyfikacji fontów, wycinałem czarne literki po obrysie, szukałem podobnych do Times New Roman Bold Italic - bo do niej minimalnie jest podobna i nic nie znalazłem, dlatego tu piszę, więc liczę na Twoją pomoc, już kiedyś mi pomogłeś :) |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Sierpień 2016, 13:09
|
|
|
no dobrze jesli sie starales to oki ,to to jest Cupertino ale naprawde ja juz tyle razy dawalem wskazowki ze musicie sie naprawde postarac,oczywiscie bede zawsze pomagal ale chcialbym zebyscie z tych moich wskazowek cos wynosili , |
|
|
|
|
barto125
Początkujący
|
Wysłany: 12 Sierpień 2016, 13:19
|
|
|
A co z czcionką, która jest bez obrysem, na dole?
Raczej ona była czcionką bazową, która została pogrubiona, niestety cyfry z Cupertino nie będą pasować do dat. |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Sierpień 2016, 13:31
|
|
|
no ja za Ciebie tego nie zrobie ,oczywiscie ze nie beda pasowac ,dalem font glownego poniewaz uznalem ze napis jest wazny ,a jesli chodzi o daty no coz ,wiesz co ja mam zrobic,no masz glownego fonta a cyfry to pomysl ,ja jestem tylko glupim grafikiem ,ktory kiedys robil fonty do telefonow,wiec wiesz malo wiem,ale Wy jako kamieniarze no to takie cos powinniscie opanowac w trimiga,no naprawde nie wiem co mam Ci odpowiedziec,walisz mi z pretensiami ,a skad ja niby mam widziec czy chodzi Ci o font czcionki czy cyfry no naprawe ,troche przegiecie nie uwazasz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|